Rijles nemen vanaf 16 jaar rijschool Leiden Het Groene Rijden

Sinds 2011 is het toegestaan om vanaf je 16e rijles te nemen. Wij van rijschool Het Groene Rijden gaan jou begeleiden naar het rijbewijs. En wist je dat je nu ook met spoed je rijbewijs kan halen bij ons? We hebben geen wachtlijsten en je kan meteen beginnen.

2toDrive in Leiden
Je rijbewijs halen bij rijschool Het Groene Rijden in Leiden terwijl je 16 bent is een leuke bezigheid. Onze rijinstructeurs zijn opgeleid en bijgeschoold in de doelgroep categorie leerlingen vanaf 16 jaar oud. Zo gaan wij jou door middel van echte examenroutes klaar stomen voor het CBR praktijkexamen.

Benodigd: de 2toDrive Coach
Wil je participeren in 2toDrive? dan heb je een begeleiderspas nodig. Op deze begeleiderspas staan alle gegevens vermeld van de jongere en zijn of haar begeleiders. Je mag maximaal 5 begeleiders tot je beschikking hebben. Allereerst melden de begeleiders zich aan. De overheidsinstantie RDW controleert of deze begeleider aan alle eisen voldoet. De coach krijgt middels elektronisch mail verkeer te horen of hij of zij daar voor in aanmerking komt. Nadat alle betreffende coaches zich hebben aangemeld, mag je de aanvraag indienen. Het is wettelijk verplicht voor de begeleider om deze pas altijd bij zich te dragen. De pas kost 35 euro. Wil jij deze pas aanvragen? dit kan via de website van 2toDrive via DigiD.

Wil je rijles nemen?
Op dit moment hebben wij instructeurs actief in tientallen regios zoals op de website vermeld. Je kan hier bij ons allemaal terecht afhankelijk van waar je woont. Houd er rekening mee dat wij op dit moment geen wachtlijst hanteren. Ook hebben wij een scherpe aanbieding namelijk dat je geen extra kosten betaalt voor het nemen van een spoedcursus. Ook geven wij natuurlijk rijles in de avonduren of in de weekenden. We vragen daar ook geen extra toeslag voor. We halen je thuis op en brengen je weer thuis.

Aanmelden proefles

Rijles nemen vanaf 16 jaar Leiden