Autorijbewijs

Autorijbewijs bij Het Groene Rijden

Haal je autorijbewijs bij Het Groene Rijden. Autorijlessen volgen bij Het Groene Rijden heeft meerdere voordelen. Zo leren wij jou milieubewust te rijden en zijn wij gespecialiseerd in faalangst en ADHD rijlessen met examen. Het Groene Rijden is een milieubewuste rijschool. Voor elke nieuwe student wordt er een boom geplant. Wil je dus op een duurzame én leuke manier je rijbewijs halen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Neem contact op
Autorijbewijs

Iedereen kan een autorijbewijs halen

Het Groene Rijden vindt dat iedereen zijn of haar rijbewijs moet kunnen halen. Onze instructeurs helpen je dan ook graag bij het bereiken van deze belangrijke mijlpaal. Toch is autorijden voor de één net wat makkelijker dan de ander en kunnen er soms extra zaken nodig zijn om ook jou snel te laten slagen. Heb je bijvoorbeeld te maken met faalangst? Ook dan kun je bij ons terecht. Wij kijken graag met jou naar een oplossing zodat je telkens met een glimlach in onze lesauto stapt. Net als jij, hebben wij ook geen baat bij hele lange wachtrijen. Heb je met ons een afspraak gemaakt? Dan zorgen we er ook voor dat je zo snel mogelijk aan de slag kunt.

Lees hier meer

Makkelijk zelf je voortgang bijhouden

Tijdens onze lessen voor je autorijbewijs zullen wij altijd open en eerlijk zijn. Na elke les nemen we even de tijd om terug te kijken en geven we je tips voor een volgende rit. Alleen op deze manier verbetert je rijvaardigheid en heb je snel je rijbewijs in je handen. Ook hebben wij een handige app waarin jij kunt zien welke vorderingen je al hebt gemaakt. Wat beheers je al en wat moet je nog oefenen? Je vindt het allemaal in de app. Zie deze tool ook als een motivatie-middel! Kijk in onze handige app wat je allemaal al kan en zie hoe je stap voor stap dichter bij je rijbewijs bent.

Ook kun je in deze les makkelijk je rijlesafspraken bijhouden. Kun je een weekje niet? Dan geef je dat gemakkelijk aan bij onze instructeurs via de app. Het inplannen van de rijlessen gaat altijd in overleg. Onze instructeurs kunnen je immers ook adviseren over of het nodig is om meerdere keren per week te lessen, of dat je een weekje kunt overslaan.

Bij Het Groene Rijden kan je altijd een gratis proefles volgen. Tijdens de proefles leer je ons kennen, maar wij jou ook. De instructeur kan op basis van de proefles bepalen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zal hebben. Hierdoor kan je een geschikt pakket kiezen en zal je nooit te veel betalen. Heb je het doordeweeks erg druk? Dan kan je ook in het weekend of in de avonden rijlessen volgen. Hiervoor hoef je geen meerprijs te betalen.

Autorijbewijs
autorijbewijs

Volg een proefles voor je autorijbewijs

Houd er rekening mee dat het tijd nodig is om de theorie te leren én het autorijden goed onder de knie te krijgen. Het is dus belangrijk om beide leertrajecten goed te combineren met school, werk en hobby’s. Daarom is het goed om van tevoren goed rond te kijken om te zien of je autorijden wel leuk vindt en welke rijschool het best bij je past. Bij Het Groene Rijden kun je dan een proefles volgen om te testen of een autorijbewijs wat voor jou is.

Als je de rijlessen ziet zitten, word je gekoppeld aan een vaste instructeur. Zo’n vaste instructeur is heel belangrijk. Jíj leert je instructeur snel en goed kennen, waardoor je je op je gemak voelt. Aan de andere kant kan je instructeur een goed beeld krijgen van jouw progressie en heeft hij snel door wat nodig is om jou te laten slagen. Als je na de proefles verdergaat met lessen, maken we meteen een plan en geven we je een indicatie van het aantal lessen dat we denken dat je nodig hebt. Zo weet je meteen waar je aan toe bent!

Lees hier meer

Waarom je rijlessen volgen bij Het Groene Rijden?

Wij vinden het belangrijk dat rijlessen in Leiden toegankelijk is en zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid krijgen hun rijbewijs te behalen. Wij geven extra veel aandacht aan persoonlijke begeleiding, flexibiliteit en duurzaamheid. Alle leerlingen die je voorgingen, zijn ontzettend blij met onze begeleiding. Op onze website kun je dan ook meer lezen over hun ervaringen. Onze rijschool in maakt gebruik van enkel moderne auto’s. Ga je rijlessen bij ons? Dan rijd je in een moderne Mercedes. Je gaat als lerend student altijd veilig de weg op, want deze auto’s bevatten de nieuwste veiligheidsaccessoires. Daarnaast heeft onze kwalitatieve rijschool in Leiden geen wachtlijst. Het Groene Rijden biedt verschillende pakketten aan voor autorijbewijs. Volg je liever Engelstalige rijlessen? Dan kan je die ook bij ons volgen bij Driving School Leiden. Zien wij jou ook binnenkort?

.

autorijbewijs