Autorijbewijs

Autorijbewijs bij Het Groene Rijden

Haal je autorijbewijs bij Het Groene Rijden. Autorijlessen volgen bij Het Groene Rijden heeft meerdere voordelen. Zo leren wij jou milieubewust te rijden. Wij zijn gespecialiseerd in faalangst, ADHD en nog meer. Volg je liever Engelstalige rijlessen? Dan kan je die ook bij ons volgen bij Driving School Leiden. Het Groene Rijden is een milieubewuste rijschool, iedere keer als we een nieuwe student krijgen, wordt er een boom geplant.

Neem contact op
instructeur autorijbewijs

Waarom je autorijbewijs in Leiden volgen?

Wij vinden het belangrijk dat rijlessen in Leiden toegankelijk is, en zo veel mogelijk mensen de mogelijkheid krijgen hun rijbewijs te behalen. Wij geven extra veel aandacht aan persoonlijke begeleiding en flexibiliteit. Onze rijschool in Leiden maakt gebruik van enkel moderne auto’s. Ga je rijlessen bij ons? Dan rijd je in een moderne Mercedes. Je gaat als lerend student altijd veilig de weg op, deze auto’s bevatten de nieuwste veiligheidsaccessoires. Daarnaast heeft onze kwalitatieve rijschool in Leiden geen wachtlijst. Het Groene Rijden biedt verschillende pakketten aan voor autorijbewijs.

Bekijk onze tarieven

Proefles autorijden

Bij Het Groene Rijden kan je altijd een gratis proefles volgen. Tijdens de proefles leer je ons kennen, maar wij jou ook. De instructeur kan op basis van de proefles bepalen hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zal hebben. Hierdoor kan je een geschikt pakket kiezen en zal je nooit te veel betalen. Heb je het doordeweeks erg druk? Dan kan je ook in het weekend of in de avonden rijlessen volgen. Hiervoor hoef je geen meerprijs te betalen.

Autorijbewijs

Meld je aan voor de proefles!