Faalangst Rijschool Leiden

faalangst specialist

Rijschool Het Groene Rijden Faalangst

Faalangst betekent letterlijk de angst om te falen. Ook kan onder faalangst worden verstaan niet te voldoen aan de verwachtingen die de omgeving aan je stelt. Bij rijschool Het Groene Rijden in Leiden zijn wij de faalangst specialist. Wij hebben veel leerlingen met faalangst en examenvrees over de drempel getrokken. Sommigen gesleept.

Het is niet erg om faalangst te hebben. Ten slotte heb je er zelf niet voor gekozen. Onze collega’s volgen jaarlijks een bijscholing waar ook dit onderdeel veelvuldig in terug komt. Wij gaan er voor zorgen dat jij gaat slagen voor jouw praktijkexamen. Dankzij onze ervaringen en contacten met het CBR hebben wij ook de mogelijkheid om een speciaal faalangst examen voor jou in te boeken. Ook kunnen we samen met het CBR in het midden van de opleiding een examen simuleren samen met een echte examinator. Jouw instructeur maakt dan plek voor deze examinator.

Gratis proefles aanvragen

Proefles voor mensen met faalangst

Jij bent voor ons gelijk als elke leerling en we gaan extra rekening houden met jouw doel, namelijk je rijbewijs halen. We gaan ons best doen jou binnen het landelijk gemiddelde te laten slagen. Bij rijschool Leiden weten wij immers als geen ander hoe het is om faalangst te hebben en hier extra begeleiding bij te behoeven.

Wij bij rijschool Het Groene rijden in Leiden vinden het ook heel belangrijk dat je dit open en transparant naar ons communiceert. Zo kunnen wij vooraf onze begeleiding aan jou aanpassen, zo heb jij straks minder rijlessen nodig. Tenslotte zijn wij een professionele rijschool en valt alles onder het beroepsgeheim. Ook zijn we dit gewend. Je bent niet de eerste en niet de laatste, wij willen jou graag blij maken met je rijbewijs. Tijdens de proefles kunnen we nader toelichten hoe wij er voor gaan zorgen dat jij toch rustig je examen in gaat. Want leerlingen met faalangst zijn vaak de beste leerlingen, en kunnen goed leren. Alleen op het examen spelen de zenuwen een rol.

faalangst training rijlessen

Iedereen kan zijn rijbewijs halen!

Bij Autorijschool Het Groene Rijden in Leiden hebben tot nu toe alle kandidaten hun rijbewijs gehaald. Leerlingen met autisme en ADHD en faalangst hebben bij ons al het rijbewijs binnen gehaald. Ook jij gaat slagen voor je rijbewijs bij rijschool Het Groene Rijden. Jij zal je op je gemak gesteld voelen door onze open en vriendelijke rijinstructeurs.

Rijlessen met ADHD en ADD

Leerlingen met ADHD of ADD hebben moeite zich te concentreren. Wij bij rijschool Leiden Het Groene Rijden zijn hierop bijgeschoold tijdens onze jaarlijkse bijscholing. Wist je dat wij wekelijks leerlingen hebben met ADD of ADHD? We gaan er voor zorgen dat jij toch op het landelijk gemiddelde komt te zitten met het benodigde aantal lessen. Door transparant communicatie kunnen wij er voor zorgen dat je minder rijlessen nodig hebt vanaf het begin van de rijopleiding.

Rijlessen met autisme

Leerlingen met autisme zijn ook van harte welkom bij rijschool Het Groene Rijden in Leiden. Ook rijles nemen met PDD-NOS en andere vormen van autisme kan bij ons. Onze rijinstructeurs zijn opgeleid voor deze specifieke doelgroep. Wij helpen je graag aan je rijbewijs.

Meld je aan voor de proefles!

In een gratis proefles maak je kennis met onze auto’s waarin je rijdt, onze docenten en hoe je lessen eruit gaan zien. Hierna krijg je een persoonlijk rijlesadvies en weet je ongeveer hoeveel lessen je nodig hebt. Zo weet je precies hoe jouw pad eruit ziet!