Gratis proefles

Haal voordelig je rijbewijs bij Het Groene Rijden in Leiden

Ben je er nog niet helemaal over uit bij welke rijschool jij lessen wilt gaan nemen? Bij rijschool Het Groene Rijden in Leiden is dat geen probleem. Je kan een proefles aanvragen ter kennismaking. Een proefles heeft het doel om de al bij jou aanwezige leercapaciteiten, het tempo van oppakken van de lesstof, en jouw rijvaardigheid in kaart te brengen. Ook wordt er bekeken wat voor pakket het beste bij jou past. Dit gebeurt altijd in overleg met jou. Verder is de proefles geheel kosteloos. Besluit je rijlessen te nemen bij ons dan wordt er een gratis les toegevoegd aan jouw pakket.

Wat krijg je op de proefles?

Je gaat minimaal 60 minuten echt autorijden. En dit is geheel vrijblijvend. Je zit nergens aan vast. Ook gaan we kijken hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Je manier van autorijden wordt bekeken en de manier hoe jij lesstof oppikt wordt ook bekeken. Ook ga je kennis maken met de manier van lesgeven bij rijschool Het Groene Rijden.

Vraag een gratis proefles aan

  Jouw naam*:

  Jouw e-mail*:

  Jouw telefoonnummer*:

  Jouw vraag/opmerking*:


  Proefles bij Rijschool Wassenaar

  Wist je dat wij tegenwoordig ook rijles geven in het Engels? Onze rijinstructeur uit Wassenaar geeft rijles in het Engels. Deze rijinstructeur van rijschool Wassenaar geeft rijles op alle locaties aangegeven op deze website in het Engels. Zo kan je ook een proefles nemen in het Engels.

  Proefles nemen Rijschool Oegstgeest

  Onze collega van rijschool Oegstgeest die geeft rijles aan leerlingen met autisme en ADHD. Wist je dat deze rijinstructeur ook proeflessen en rijlessen geeft op alle locaties die op deze website vermeld staan? rijschool Oegstgeest ziet jou graag voor een proefles! zo kunnen wij toch iedereen helpen, ook leerlingen van een specifieke doelgroep.
  Gratis Proefles

  Binnen 24-48 uur al een intakeles

  Dankzij het feit dat onze collega’s op alle locaties vanaf 07:000uur in de ochtend tot aan 22:00uur in de avond rijles geven, kunnen wij jou verzekeren dat je al binnen 24 tot 48 uur terecht kunt voor een proefles. Verder kan je er zeker van uit gaan dat wij geen wachtlijsten hanteren. Zo kan jij altijd direct van start gaan met jouw rijopleiding. Heb je nog vragen dan horen wij dat graag van je.

  Gratis proefles aanvragen

  Meld je aan voor de proefles!