Rijschool Leiden Het Groene Rijden les methode

Rijopleiding in stappen Leiden
Autorijschool Het Groene Rijden geeft ook les volgens de Ris-Lesmethode. Met deze lesmethode leer je in een logische volgorde om stap voor stap je rijbewijs te behalen opklimmend in moeilijkheidsgraad van makkelijk naar moeilijk. Met deze moderne manier van lesgeven ben je beter voorbereid op deelname aan het verkeer!

​De locatie waar je het examen gaat afleggen is afhankelijk van de regio waar je woont. Dit wordt vooraf besproken tijdens het maken van jouw lesplan. Meestal doe je examen bij het CBR in Leiden. Door hier examen te doen rijd je in een rustige overzichtelijke omgeving.

​Als je wil weten of wij ook in jouw regio les geven, neem dan contact met ons op via het contactformulier.

Faalangst en rijlessen in Leiden
Autorijschool Het Groene Rijden is ook ervaren in faalangst. deze lesmethode is vooral geschikt voor leerlingen met examenvrees. Je kunt hiervoor ook een speciaal faalangst examen doen. mocht je de opleiding en examen faalangst willen doen, geef dit dan aan in de eerste les.

Reguliere Methode rijschool Het Groene Rijden
Natuurlijk kun je bij ons ook losse rijlessen nemen in Leiden, Noordwijk, Den Haag, Sassenheim, Lisse, Alphen a/d Rijn, Zoetermeer en omstreken. Heb je bijvoorbeeld bij een andere rijschool lessen gevolgd, of kun je nog geen examen doen en zijn je rijlessen van het pakket op of wil je nog wat rijlessen extra volgen voor je examen, dan kan dat ook.

Wij werken met leskaarten, zodat je altijd weet waar je staat in de opleiding.​

Ook werken wij met een leergang en een instructiekaart. Zo kunnen we je de opleiding bieden in een logische volgorde van makkelijk naar moeilijk. Bovendien houden wij alles bij en wordt elk onderdeel getoetst alvorens door te gaan naar de volgende stap.​

Met 2toDrive kun je al van 16,5 jaar beginnen met rijlessen en vanaf 17 jaar onder begeleiding van een coach ervaring opdoen.

Rijles persoonlijk plan
Het is moeilijk om te zeggen hoeveel praktijklessen je nodig hebt voor het rijexamen. Dit is sterk persoonsafhankelijk en hangt er van af of je gevoel hebt voor autorijden. Je bent misschien een natuurtalent, of een gemiddelde leerling of je hebt er iets meer moeite mee.

Je kunt bij ons ook een vrijblijvende proefles doen. Tijdens deze proefles wordt er gekeken naar het aantal rijlessen dat je ongeveer nodig hebt. De instructeur kijkt tijdens deze proefles naar de aanleg die je hebt voor autorijden en hoeveel rijlessen jij als leerling nodig hebt om je rijbewijs te halen. Tijdens de proefles leer je de instructeur kennen en de auto waarin je rijles krijgt. Daarnaast kunnen we meteen een op maat gemaakt lesplan samenstellen dat geheel aansluit op jouw behoeften. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden.

De kosten van deze proefles zijn gratis.

Aanmelden proefles

Methodiek rijschool Leiden