Motorrijbewijs

Motorrijbewijs bij Het Groene Rijden

Je motorrijbewijs kan je makkelijk en snel halen bij Het Groene Rijden! Er zijn drie soorten motorrijbewijzen: A1, A2 en A3. Het type rijbewijs is afhankelijk van het vermogen van de motor. Kijk op de website van de Rijksoverheid voor meer informatie over de regels betreft motorrijbewijs. Bij Het Groene Rijden is het mogelijk om voor alle motorrijbewijzen lessen te volgen. Voordat je praktijkexamen gaat doen, moet je eerst je theorie-examen halen. Het Groene Rijden helpt jou bij het halen van je motorijbewijs!

Neem contact op
motorrijbewijs
motorrijbewijs leiden

Proefles voor motorrijbewijs in Leiden

Het is bij Het Groene Rijden mogelijk om een proefles motorrijden te volgen. Hierbij gaat de instructeur inschatten hoeveel rijlessen je nodig hebt. Bij Het Groene Rijden is het mogelijk om te kiezen uit verschillende pakketten. Het AVB (voertuigbeheersing) en het AVD examen (verkeersdeelneming) zijn bij alle pakketten inclusief. Tijdens het AVB-examen kijkt de examinator vanaf de zijkant of je de motor beheerst. Tijdens het AVD-examen wordt er gekeken naar je kijkgedrag, plaats op de weg, beheersing van de motor in het verkeer en toepassing van verkeersregels.

Wanneer mag je praktijkexamen doen?

Als je 18 jaar bent mag je je motorrijbewijs voor lichte motor (A1) halen. Vanaf 20 jaar mag je motorexamen doen op een middelzware motor (A2). Als je 21 jaar oud bent mag je op een zware motor rijden (A). Ook moet je een gezondheidsverklaring afleggen om examen te mogen doen.

Onze tarieven

Lespakket 1

€940

Je bespaart €42,-

12 rijlessen

Inclusief AVB

Inclusief AVD

Prijs per les €44,-

Lespakket 2

€1440

Je bespaart €74,-

24 rijlessen

Inclusief AVB Examen

Inclusief AVD Examen

Prijs per les €43,-

Lespakket 3

€1750

Je bespaart €132,-

32 rijlessen

Inclusief AVB Examen

Inclusief AVD Examen

Prijs per les €42,-

Losse tarieven motor

Try the bike (proefles) 2 uur €75,-

Prijs per les €46.-

AVB examen €160,-

AVD examen €250,-

Meld je aan voor de proefles!