Over Rijschool Het Groene Rijden

Rijschool Leiden Het Groene Rijden in het kort

Rijschool Het Groene Rijden in Leiden is een milieuvriendelijke rijschool. Dit is terug te zien aan de lesauto (Mercedes C-klasse). Daarnaast hebben wij ons gespecialiseerd in leerlingen die rijlessen nemen met faalangst, autisme, ADHD of ADD. Onze lesmethode is uniek en wij werken van makkelijk naar moeilijk. Bij Rijschool Het Groene Rijden kijken we naar de toekomst: wij zorgen ervoor dat iedereen veilig de weg opgaat, milieubewust rijdt plus werken we met een geautomatiseerde app. Afspraken worden digitaal gemaakt en ouders kunnen eventueel meekijken.

Dit is jouw milieubewuste lesauto!

Autorijbewijs
over ons

Persoonlijke rijlessen

Rijschool Het Groene Rijden heeft in de praktijk een eigen lesmethode ontwikkeld die veel mensen aanspreekt. Wij geven op een rustige en geduldige manier les, waarbij wij oog hebben voor het karakter van de leerling. Dit zorgt ervoor dat wij een geschikte rijschool zijn voor mensen met faalangst. Jouw rijlessen worden prettig vanwege onze afgestemde lesmethode.

Gratis proefles

Iedere rijopleiding bij Rijschool Het Groene Rijden in Leiden en omstreken begint met een (vrijblijvende) intake/proefles van een uur. Deze rijles is gratis als je daarna kiest voor één van de lespakketten, anders betaal je de prijs van een losse rijles. Na afloop van de proefles wordt samen met jou een pakket samengesteld voor jouw persoonlijke situatie. De basis hiervan wordt gevormd door de standaard pakketten van Rijschool Het Groene Rijden. Daarnaast wordt de lesfrequentie en lestijden besproken.
Vraag gratis proefles aan

Hoge kwaliteit rijles

Om de kwaliteit hoog te blijven houden worden de rijlessen bij Rijschool Het Groene Rijden door dezelfde rij-instructeur gegeven. Je bent dus verzekerd van een ervaren en betrouwbare rij-instructeur, die in het bezit is van een WRM kwalificatie (WRM staat voor Wet Rijonderricht Motorrijtuigen). Bij ziekte of vakantie word je de mogelijkheid geboden om bij een eveneens ervaren collega te lessen. Zo loopt je rijopleiding dus geen vertraging op en kun je altijd snel je rijbewijs halen.

Laatste technieken

Je rij-instructeur is altijd op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen en technieken en past deze ook toe. Met behulp van een iPad wordt per leerling tijdens de rijles de ontwikkeling van de rijvaardigheden bijgehouden. Deze informatie wordt na afloop van de les naar jou gemaild zodat jij je optimaal kan voorbereiden op de volgende les. Foto’s, plaatjes en filmpjes op de iPad worden tijdens de les ook gebruikt als ondersteuning bij uitleg van bijzondere verkeerssituaties.

Meld je aan voor de proefles!

In een gratis proefles maak je kennis met onze auto’s waarin je rijdt, onze docenten en hoe je lessen eruit gaan zien. Hierna krijg je een persoonlijk rijlesadvies en weet je ongeveer hoeveel lessen je nodig hebt. Zo weet je precies hoe jouw pad eruit ziet!