Rijschool in de omgeving Leiden
Beoordeeld met een 5/5
Veel keuzes in pakketen

Het moment is eindelijk daar om je rijbewijs binnen te slepen. Hoewel dit een spannende uitdaging gaat zijn, hoef je niet bang te zijn dat je er helemaal alleen voor staat. Bij Het Groene Rijden staan wij namelijk voor jou klaar om je gedurende het gehele traject te begeleiden. Onze rijschool in Alphen aan den Rijn heeft veel ervaren instructeurs die je maar al te graag begeleiden tijdens een gratis proefles. Het volgen van deze proefles is zeer voordelig voor je omdat je de moderne lesauto’s leert kennen, en daarnaast een voorproefje krijgt van wat autorijden precies inhoudt. Na het volgen van de proefles geven onze instructeurs je verdere uitleg over het autorijden, en vertellen wij wat je te wachten staat tijdens een rijles in Alphen aan den Rijn. Hier geven we je onder andere een indicatie van de hoeveelheid lessen die je dient te nemen om een ervaren automobilist te worden.

Maak kennis met rijlessen in Alphen aan den Rijn

Een eerste kennismaking met een rijschool vinden wij heel belangrijk. Speciaal daarom bieden wij dan ook geheel vrijblijvend een proefles aan. Tijdens deze proefles ga jij kennis maken met alles omtrent autorijden en zal je dus een eerste indruk krijgen van wat je te wachten staat. Dus ben je benieuwd naar een gratis rijles in Alphen aan den Rijn of wil je graag kennis maken onze rijschool? Boek dan hieronder jouw proefles. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Naast onze rijlessen in Alphen aan den Rijn zijn onze rijlessen ook beschikbaar in Leiden, Warmond, Leiderdorp, Voorschoten, Rijnsburg, Oegstgeest, Voorhout, Sassenheim en Noordwijk.

Een vaste rijsinstructeur bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn

Wij van rijschool het Groene Rijden geloven erin dat een vaste rijinstructeur je helpt om sneller te slagen. Daarom krijg jij bij je rijlessen in Alphen aan den Rijn een vaste rijinstructeur die je gedurende alle rijlessen gaat begeleiden. Hiermee zorgen wij niet alleen dat jij een goede band krijgt met je rijinstructeur, maar zorgen wij er ook voor dat je rijschool te allen tijde op de hoogte is van hoever jij bent met rijlessen. Hierdoor ben jij veel minder tijd kwijt aan het op de hoogte brengen van je instructeur, en heb je dus meer tijd over voor je rijles. Dit is dan ook een van de redenen waarom Rijschool Het Groene Rijden een van de betere autorijscholen in Alphen aan den Rijn en omgeving is.

Een autorijschool in Alphen aan den Rijn met resultaat

Mede door onze vaste instructeurs onderscheiden wij onze van andere rijscholen in Alphen en den Rijn. Dit wordt niet alleen door ons opgemerkt, maar ook door onze leerlingen. Zo bieden wij onze leerlingen een op maat gemaakt systeem aan waarbij de voortgang en struikelblokken nauwkeurig worden bijgehouden. Dit systeem is 24/7 beschikbaar en zowel inzichtelijk voor de instructeur als de leerling. Daarnaast werkt onze rijschool in Alphen aan den Rijn met individuele instructeurs en zijn zij door jaarlijkse bijscholing altijd op de hoogte van de nieuwste CBR examen normen en examenroutes.

10 redenen om voor Het Groene Rijden te kiezen.

 • Groot rijlesgebied in de buurt van Leiden.
 • Modern wagenpark met de nieuwste functies.
 • Scherp geprijste pakketten.
 • Goede beoordelingen van vorige leerlingen.
 • Op jouw tempo aan de slag gaan.

Gratis proefles?

Voor je het weet zit je achter het stuur bij Het Groene Rijden. Geen verplichtingen en meld je aan voor de mogelijkheden. 

Proefles aanvragen

Pakket 1Je bespaart €40

1200

Eenmalig
 • 20 rijlessen van 60 min
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 2Je bespaart €70

1660

Eenmalig
 • 30 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 3Je bespaart €120

2100

Eenmalig
 • 40 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Autorijschool Alphen aan den Rijn helpt je de weg op!

Ben je nog op zoek naar een rijschool nabij Alphen aan den Rijn? Dan is rijschool Het Groene Rijden is de plek waar jij moet zijn! Met onze zeer persoonlijke begeleiding, handig op maat gemaakt systeem en onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat rijlessen volgen voor iedereen toegankelijk wordt. Interesse? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op!