Direct aan de slag bij onze rijschool in Katwijk

Wil je nu echt aan de slag met het halen van je rijbewijs? Kijk dan eens naar ons aanbod aan rijles in Katwijk. Het maakt niet uit of je al ervaring hebt met het besturen van een auto, welke leeftijd je hebt of hoe snel je precies naar het examen wilt. We werken met een unieke lesmethode, wat concreet betekent dat we altijd een rijles op maat – aangepast aan jouw karakter – kunnen bieden. Ook wanneer je jouw rijbewijs binnen twee weken wilt halen of wanneer je totaal geen ervaring hebt en doodsbang bent om achter het stuur te kruipen. Bij Het Groene Rijden ben je in goede handen.

Wil je zeker weten dat je een aanbod op maat krijgt, tegen de juiste prijs en met een geschikte instructeur? Boek dan vandaag alvast je gratis proefles, zodat we je direct een persoonlijk aanbod kunnen doen waarmee je binnen de kortste keren je rijbewijs in je portemonnee kunt steken.

 

Gratis proefles

Voor wie is onze rijles in Katwijk geschikt?

Wij werken met professionele instructeurs welke op een rustige en geduldige wijze lesgeven. Dat betekent dat iedereen welkom is bij ons. Ook wanneer je iets meer aandacht nodig hebt, wanneer je examenvrees hebt of niet zo jong bent als de meeste mensen die kiezen voor rijles in Katwijk.

Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende mensen. Er is meer dan genoeg gebeurt in de lesauto. Tegelijkertijd hebben onze instructeurs allemaal een slagingspercentage dat hoger ligt dan het Nederland gemiddelde, zodat je zeker weet dat je in goede handen bent.

Heb je speciale wensen? Laat dit dan vooral direct aan ons weten. Bij ons kan iedereen rijles in Katwijk volgen en daar zijn we best wel trots op.

Gratis proefles bij onze rijschool in Katwijk

Weet je nog niet zo goed hoeveel rijlessen je nodig hebt? Of wil je eerst eens kijken of je wel een klik hebt met de instructeur voordat je begint aan de rijles in Katwijk? Dat begrijpen we als geen ander. Daarom hebben we een speciale aanbieding. Je kunt direct een proefles boeken. Deze proefles duurt 60 minuten en is geheel vrijblijvend, je zit nergens aan vast.

Omdat je op dat moment al een uur gereden hebt, weet de instructeur je precies te vertellen hoeveel lessen je bij benadering nodig hebt voordat je klaar bent voor het examen. De instructeur kijkt hiervoor naar jouw rijvaardigheden en de snelheid waarmee je informatie en handelingen oppakt.

Daarnaast is dit voor jou ook een belangrijk moment. Je kunt tijdens de proefles namelijk goed aanvoelen of je een klik met de instructeur hebt. Is dat het geval? Dan zorgen wij ervoor dat elke rijles in Katwijk voor jou door deze instructeur verzorgd wordt. Een goede klik met je instructeur is namelijk medebepalend voor het succes van de rijles in Katwijk. Laat je ons weten dat er geen klik is, dan gaan we direct op zoek naar een instructeur die beter bij je past. Daar rekenen we uiteraard geen kosten voor, het is een stukje service waar we graag wat extra voor lopen zodat jij prettige rijlessen in Katwijk kunt volgen.

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Waarom kies je voor Het Groene Rijden?

Bij Het Groene Rijden hanteren we duidelijke afspraken en bieden we rijles in Katwijk aan tegen scherpe tarieven, zonder de prijs-kwaliteitverhouding uit het oog te verliezen. We hebben jouw belangen vooropstaan, net als de belangen van de instructeurs die de rijles in Katwijk verzorgen. Op die manier bieden we namelijk voor iedereen de beste situatie. Dit resulteert in meer plezier tijdens de rijles en uiteraard een hoger slagingspercentage, wat minstens zo belangrijk is uiteraard.

 

Gratis proefles

Direct beginnen met jouw rijlessen

Wil je niet langer wachten met de rijlessen? Wil je er nu echt werk van maken omdat je zo snel mogelijk je rijbewijs wilt halen om mobieler te worden, of wil je juist graag ‘het papiertje’ hebben zodat je kunt solliciteren op die baan waar je een rijbewijs voor nodig hebt? Wacht dan niet langer en boek direct die proefles, zodat we kunnen kijken welk lespakket het beste bij jou past.

Altijd een pakket op maat voor jou

Op onze website kun je een aantal standaardpakketten vinden. Kies je eerst voor een proefles, dan krijg je achteraf van de instructeur te horen welke oplossing het beste bij je past. Aangezien je ook gewoon losse lessen kunt bestellen, hebben we altijd een oplossing die naadloos aansluit op jouw wensen en vaardigheden.

Heb je net even wat meer haast? Dan kun je bij ons ook terecht voor spoedrijles in Katwijk. Je kunt je rijbewijs al in 10 dagen halen met een bijzonder intensieve cursus. Heb je hier interesse in, geef dit dan direct aan bij het boeken van de proefles.

Boek vandaag alvast jouw proefles in Katwijk

Wil je direct beginnen met je eerste proefles, om daarna te bepalen welk traject het beste bij je past? Wacht dan niet langer en boek direct die proefles bij onze rijschool in Katwijk.

Heb je nog vragen of heb je meer informatie nodig voordat je een proefles kunt boeken? Neem dan vooral contact met ons op, zodat we je direct kunnen helpen met het vinden van de kortste en beste weg richting jouw rijbewijs.

Aanmelden proefles

Rijschool Sassenheim