Rijschool Leiden

Rijbewijs halen rijschool Leiden

Je wilt beginnen met het waar maken van je doel, namelijk je rijbewijs halen. Wat zijn de juiste keuze elementen voor een goede rijschool? Je vraagt je zelf waarschijnlijk af: Wat is de gemiddelde opleidingsduur voor het behalen van het rijbewijs? Wat waren de ervaringen van anderen? Heb ik een vaste en vriendelijke instructeur? En niet te missen: Wat bedragen de tarieven en hoe is de kwaliteit?

Of je nu kiest voor een vrijblijvende gratis proefles bij rijschool Leiden of direct voor een eerste les. Wij kunnen jou alle antwoorden bieden! Tijdens de proefles maak je kennis met je instructeur en een advies op maat bieden. Ook krijg je dan een indicatie van hoeveel lessen wij ongeveer denken dat jij nodig hebt. Je weet dan meteen waar je aan toe bent. Rijles in Leiden bij rijschool Het Groene Rijden was nog nooit zo leuk geweest!

Rijles nemen in Leiden

Rijschool Het Groene Rijden is de snelst groeiende rijschool in Leiden en omgeving. Een grote regionale aanwezigheid op meer dan 30 locaties maakt ons uniek. Dit betekent dat wij ook examen routes hebben voor de gehele regio. Zo ga jij straks rustig en voorbereid je examen in! Daarnaast kunnen wij jou nog veel meer bieden.

 • Een zeer hoge kwaliteit van de rijlessen

 • Wij werken met onze eigen APP met een iPad

 • Op de iPad houden wij letterlijk al jou vorderingen bij

 • Wij werken van makkelijk naar moeilijk

 • Garantie op een vaste instructeur

 • Onze lesauto is samengesteld met Volkswagen

 • Vandaag bellen betekent morgen al proefles!

 • Wij rekenen geen avond en weekend toeslagen

 • Vaste CBR examenroutes

 • Rijbewijs betalen in termijnen

 • Faalangst gespecialiseerd

 • ADHD / Autisme gespecialiseerd

Autorijschool Leiden: Gratis proefles – lesmethode

Minder rijlessen zijn mogelijk bij ons omdat wij met een uniek systeem werken. Je gaat pas leren rechts afslaan als je links afslaan goed beheerst. Is vooruit in parkeren voldoende afgetekend op de iPad? dan pas gaan we door naar punt 16 en dat is achteruit in parkeren. Lesonderdeel niet behaald? geen enkel probleem, dan herhalen we hem gewoon tot je hem haalt. Zo werken we letterlijk alle examenpunten één voor één af in een logische volgorde opklimmend in moeilijkheidsgraad. Rijles nemen was nog nooit zo leuk geweest!

Op de iPad noteren wij ook waar je hebt gelest, welke examenroutes je al hebt gereden. Hoeveel lessen je hebt gehad, en waar je geen moeite mee heb of extra begeleiding bij benodigd is.

Rijbewijs halen Leiden

Hoe ziet een rijles er uit bij Rijschool Het Groene Rijden in Leiden? Onze instructeurs werken met een iPad. Aan het begin van elke les wordt deze erbij gehaald. Op de iPad staan jouw gegevens. Waar je gebleven bent van de lijst met examen normen. Ben je bijvoorbeeld nog bij Fase 1 ‘voertuigbeheersing’ dan volgt aan het einde van Fase 1 een toets op ‘remmen, gas geven, schakelen, etc’. Behaal je die allemaal met een voldoende dan gaan we door naar fase 2. In fase 2 krijg je ‘eenvoudige verkeerssituaties’, ook aan het einde van deze fase krijg je een toets. In totaal hebben we 4 fases. Fase 3 is ‘complexe verkeerssituaties’, en fase 4 is ‘zelfstandig en bewust rijden’.

Rijles vanaf 16,5 jaar Rijschool Leiden

Ben je 16,5 en wil je graag rijles nemen? dat is zeker mogelijk bij ons. Wij gaan er voor zorgen dat jij je rijbewijs gaat halen. Klik hier voor meer informatie.

Rijschool Leiden rijbewijs betalen in Termijnen

Ook willen wij iedereen de kans geven om voor zijn/haar rijbewijs te kunnen gaan. Voor de mensen die het rijbewijs niet in één keer kunnen betalen bieden we graag de mogelijkheid gespreid betalen aan. Dankzij deze dienstverlening kan iedereen in aanmerking komen voor zijn/haar rijbewijs. Zie voor meer informatie deze pagina.

Rijopleiding in stappen

Bovenstaand omschrijft de lesmethode van makkelijk naar moeilijk opklimmend in moeilijkheidsgraad. Wij werken met een leerlingvorderingenkaart. Op de leerlingvorderingenkaart staan alle punten omschrijven waar de examinator op let tijdens het praktijkexamen. Wij werken al deze punten stap voor stap af tot de laatste. Bij de laatste punt doen we een proefexamen.

Aanmelden proefles

Rijschool Leiden