Rijschool in de omgeving Leiden
Beoordeeld met een 5/5
Veel keuzes in pakketen

Ben jij van plan om binnenkort je rijbewijs te gaan halen? Dan ben je bij Het Groene Rijden, onze rijschool nabij Leiderdorp, aan het juiste adres. Onze ervaren instructeurs staan voor jou klaar tijdens het proces van het behalen van het felbegeerde roze pasje. Bij Het Groene Rijden begeleiden we je om een ervaren automobilist te worden zodat je zelfverzekerd de weg op kan. Wij garanderen hoge kwaliteit rijlessen!

Proefles bij autorijschool Leiderdorp

Bij Het Groene Rijden bieden we jou graag een gratis proefles aan, zodat je kennis kunt maken met onze rijschool in Leiderdorp. Zo kun je onze ervaren instructeurs en moderne lesauto’s leren kennen. Met de gratis proefles krijg je een indruk van hoe jouw rijlessen eruit gaan zien. Een groot voordeel van de proefles is dat de instructeur een indicatie kan geven van de hoeveelheid lessen die je nodig zal hebben om je rijbewijs te halen. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten! Ben je enthousiast geworden? Dan kun je vrijblijvend een proefles aanvragen bij onze rijschool in Leiderdorp.

Resultaat behalen met rijschool in Leiderdorp

Bij Het Groene Rijden garanderen wij rijlessen van hoge kwaliteit. Door de jarenlange ervaring van onze instructeurs weten we dat ieder individu anders is. Hierdoor bieden wij passende begeleiding op maat aan iedereen. Samen met jou werken we toe naar één doel: het behalen van je rijbewijs. Bij onze rijschool in Leiderdorp zijn we op de hoogte van de actuele examenroutes van het CBR. Wij leren jou de vaardigheden die je nodig hebt om het examen te behalen én een zelfverzekerde automobilist te worden. Jouw vaste instructeur houdt je voortgang bij via een speciale app. Met deze software kunnen alle vorderingen worden gevolgd en staat de informatie overzichtelijk op één plek.

Geen wachtrij voor rijles in Leiderdorp

Bij Het Groene Rijden begrijpen we dat het nemen van rijles in Leiderdorp een tijdrovende activiteit kan zijn. Wij vinden het belangrijk dat iedereen toch de mogelijkheid krijgt om rijlessen te nemen en het rijbewijs te halen. Daarom staan onze ervaren instructeurs 7 dagen per week voor jou klaar en hanteren wij unieke, flexibele openingstijden. Zo kun je niet alleen overdag, maar ook in de avond bij Het Groene Rijden terecht voor een rijles in Leiderdorp. Wel zo handig, toch?

Naast onze rijlessen in Leidersdorp zijn onze rijlessen ook beschikbaar in Leiden, Warmond, Voorschoten, Rijnsburg, Oegstgeest, Alphen aan den Rijn, Voorhout, Sassenheim en Noordwijk.

Rijles in Leiderdorp met Het Groene Rijden

Ben jij op zoek naar een rijschool in Leiderdorp waar je snel en veilig je rijbewijs kunt halen? Dan zit je bij Het Groene Rijden zeker goed. Wij werken met flexibele openingstijden waardoor er altijd een moment op de korte termijn te vinden is dat je bij ons terecht kan. Bij Het Groene Rijden kun je zelfs in de avond of in het weekend rijles nemen. Daarnaast werken wij met ervaren vaste instructeurs die jouw voortgang bijhouden via een app. Een proefles is uiteraard altijd gratis! Ben jij geïnteresseerd onze rijles nabij Leiderdorp? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan voor je klaar!

10 redenen om voor Het Groene Rijden te kiezen.

 • Groot rijlesgebied in de buurt van Leiden.
 • Modern wagenpark met de nieuwste functies.
 • Scherp geprijste pakketten.
 • Goede beoordelingen van vorige leerlingen.
 • Op jouw tempo aan de slag gaan.

Gratis proefles?

Voor je het weet zit je achter het stuur bij Het Groene Rijden. Geen verplichtingen en meld je aan voor de mogelijkheden. 

Proefles aanvragen

Pakket 1Je bespaart €40

1200

Eenmalig
 • 20 rijlessen van 60 min
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 2Je bespaart €70

1660

Eenmalig
 • 30 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 3Je bespaart €120

2100

Eenmalig
 • 40 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Autorijschool Leiderdorp helpt je de weg op!

Ben je nog op zoek naar een rijschool nabij Leiderdorp? Dan is rijschool Het Groene Rijden is de plek waar jij moet zijn! Met onze zeer persoonlijke begeleiding, handig op maat gemaakt systeem en onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat rijlessen volgen voor iedereen toegankelijk wordt. Interesse? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op!