Rijschool Leiderdorp

Rijbewijs halen Rijschool Leiderdorp

De start is aangebroken, het realisatieproces voor het behalen van het rijbewijs.Waar moet je opletten bij het kiezen van een goede rijschool? Waarschijnlijk spoken er diverse vragen door je hoofd: Wat is het landelijk gemiddelde voor het aantal rijlessen? Hoe hebben anderen het ervaren? Heb ik één of meerdere instructeurs? En ook niet te vergeten: Wat is de kwaliteit in verhouding met het kostenplaatje?

Of je nu wel of niet voor een vrijblijvende gratis proefles bij rijschool Leiderdorp gaat, of voor direct een losse les Wij hebben antwoord op de meest gestelde vragen! Tijdens de intake leer je je instructeur kennen, jouw instructeur zal jou dan een advies op maat bieden. Tevens worden de aantal geïndiceerde lessen bekend gemaakt. Aan het einde van de les weet je dan wat je te wachten staat. Rijles genieten bij rijschool Leiderdorp is nog nooit zo prettig geweest!

Redenen om rijles te nemen bij rijschool Leiderdorp?

Rijschool Het Groene Rijden is een gezond groeiende rijschool in Leiderdorp en omstreken. Al meer dan 30 vestigingen in de nabije regio geeft ons een unieke uitstraling. Dankzij onze regionale kennis op examenniveau kunnen wij dan ook examenroutes aanbieden. Dit zal er voor zorgen dat je meer zelfverzekerd en onderwezen je examen in gaat! Verder hebben wij nog meer unieke kanten waar men van kan profiteren tijdens het volgen van rijles in Leiderdorp.

  • Een hoge kwaliteit rijles gegarandeerd

  • Wij gebruiken een zelfgemaakte APP op onze iPad

  • Met deze software kunnen wij alle vorderingen volgen

  • Wij werken opklimmend in moeilijkheidsgraad

  • Altijd een vaste rijinstructeur

  • Onze docenten zijn bijgeschoold tot de nieuwste standaarden

  • Vandaag de telefoon pakken? morgen al proefles!

  • Geen extra kosten voor de avond en weekenden

  • Wij hebben de examenroutes van het CBR

  • Rijbewijs gespreid betalen is mogelijk

Autorijschool Leiderdorp: Aparte methodiek

Mede dankzij de APP die wij gebruiken tijdens de rijlessen in Leiderdorp kunnen wij elke individuele leerling apart volgen. Na elke rijles wordt de leerling beoordeeld op de lesdoelen die zijn vastgesteld voor aan het einde van de les. Als de leerling het onderdeel heeft behaald, dan word de volgende les alvorens verder te gaan met het nieuwe lesonderdeel, het oude nog even herhaald. Blijkt dat de leerling het geleerde nog steeds goed beheerst, dan zal onze instructeur verder gaan met het nieuwe leerdoel. Dit betekent dat de leerling nooit een onderdeel kan verleren of kan vergeten.

Aan het einde van alle punten zal de leerling een proefexamen krijgen met een echte CBR examenroute van onze rijinstructeur. Daar zal dan met de leerling worden besproken met wat nog eventueel beter kan of al goed gaat.

Ook staat hierin opgenomen dat de leerling altijd kan inzien hoeveel hij al betaald heeft, hoeveel lessen hij of zij al genoten heeft, in welke omstreken er is gereden, etc.

Rijbewijs halen Leiderdorp

Je vraagt je vast af, hoe gaat zo een rijles nou bij Rijschool Het Groene Rijden in Leiderdorp?  zoals reeds omschreven werken wij met een iPad systeem. Aan het begn van elke rijles word deze erbij gehaald. Wij gaan dan samen kijken waar jij gebleven bent. Ben je gebleven bij gas geven en remmen? dan is het volgende onderdeel leren schakelen.  Maar eerst gaan wij de les gas geven en remmen herhalen, gaat dit goed? dan tekenen wij dit af op de iPad en gaan wij verder met het nieuwe lesonderdeel schakelen.

Wij halen je thuis op en brengen je weer thuis. Ook is van werk of school ophalen en elders in de regio afzetten geen enkel probleem. Wij geven rijles 7 dagen in de week van 7 uur ‘s ochtends tot 22:00 uur ‘s avonds. Zo is er altijd plek en zijn er geen wachtlijsten.

Rijschool zonder wachtlijst

Dankzij onze flexibele instructeurs die 7 dagen per week les geven van 7 uur ‘s ochtends tot 22:00 uur ‘s avonds heb je altijd de mogelijkheid om in te worden gepland. Zo kan je rijlessen nemen zonder wachtlijst en sta je altijd op de planning ingeboekt.

Spoedcursus zonder wachtlijst 

Mede te danken aan onze flexibele roosters is er ook een mogelijkheid om spoedcursus te nemen zonder wachtlijst. Zo kan je toch altijd met spoed je rijbewijs halen in Leiderdorp zonder wachtlijst.

Rijschool Leiderdorp rijbewijs gespreid betalen 

Iedereen moet de mogelijkheid hebben om zijn of haar rijbewijs te behalen. Een rijopleiding nemen is tenslotte een flinke investering. Bij rijschool Leiderdorp bieden wij graag iedereen de mogelijkheid om zijn/haar rijbewijs te kunnen halen. Op onze pagina betalen in termijnen kunt u meer info inzien.

Vaste instructeur

Wij vinden het belangrijk dat wij jou een vaste instucteur kunnen bieden. Bij rijschool Het Groene Rijden in Leiderdorp neem je rijles zondr wachtlijst en een vaste instucteur. Bij ons hoef je je geen zorgen te maken dat er wordt gewisseld. Je vertrouwensbasis blijft op deze manier gewaarborgd. We gaan er samen voor zorgen dat rijlessen een leuke bezigheid is en natuurlijk ook een leerzame bezigheid.

Momenteel kunnen wij 7 dagen in de week garanderen bij Rijschool Leiderdorp en Leiden en omstreken. Zo kan je altijd rijlessen nemen tot 22:00 uur ‘s avonds.

Aanmelden proefles

Rijschool Leiderdorp