Rijschool in de omgeving Leiden
Beoordeeld met een 5/5
Veel keuzes in pakketen

Je hebt dan eindelijk de leeftijd bereikt waarop je mag beginnen met rijlessen. Eindelijk is het zover, het moment waar je al zo lang naar hebt uitgekeken. Bij rijschool Noordwijk begrijpen we als geen ander dat jij dan ook zo snel mogelijk het rijbewijs wilt halen. Wij van Het Groene Rijden staan elke dag weer klaar om onze leerlingen naar grote hoogtes te stuwen. Onze ervaren rijinstructeurs kijken ernaar uit om kennis met jou te mogen maken tijdens een gratis proefles bij ons. Het doel van een proefles is om alvast gewend te raken aan de instructeur en het gevoel in de auto. De instructeurs van rijschool Noordwijk zullen jou alles duidelijk uitleggen zodat je weet wat jou te wachten staat. Zij zullen jou na de proefles ook alvast een schatting geven van het aantal rijlessen dat jij nodig zult hebben. Om alles overzichtelijk en constant te houden, zal elke leerling het rijlessenpakket doorlopen met één vaste rijinstructeur.

Geen wachttijden bij rijles in Noordwijk

Wij begrijpen als geen ander dat het soms lastig is om een rijles in Noordwijk in te plannen tussen alle drukte door. Ons team van ervaren rijinstructeurs van rijschool Noordwijk zijn daarom altijd flexibel ingesteld. Zo is het voor iedereen makkelijker om een rijles in Noordwijk in te plannen. Onze instructeurs zijn 7 dagen van de week beschikbaar om lessen te geven, zowel overdag als ’s avonds. Zo kun jij ook na school, studie of werk nog rijlessen volgen in Noordwijk. Omdat wij op vrijwel elk tijdstip van de week beschikbaar zijn, zijn er ook geen wachttijden bij Het Groene Rijden. Hierdoor onderscheiden wij ons van de concurrentie. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de inzet van onze toegewijde rijinstructeurs.

Naast onze rijlessen in Noordwijk zijn onze rijlessen ook beschikbaar in LeidenWarmondLeiderdorpVoorschotenRijnsburgOegstgeestAlphen aan den RijnVoorhout en Sassenheim.

Ga voor het beste resultaat met autorijschool Noordwijk

Het beste resultaat is wat geldt bij het uitkiezen van een rijschool. Dit snappen wij bij autorijschool Noordwijk als geen ander. Jij wilt namelijk zo goed mogelijk het autorijden aangeleerd krijgen en tegelijkertijd zo snel mogelijk het rijbewijs kunnen halen. Autorijschool Noordwijk zorgt ervoor dat er voor elke leerling een uniek lesprogramma op maat wordt gemaakt. Ieder individu is namelijk anders en leert op zijn of haar eigen manier en tempo. Daarnaast laten onze rijinstructeurs zich regelmatig bijscholen, zodat ze op de hoogte zijn van de nieuwste regelwijzigingen. Zo weet jij zeker dat alles volgens de laatste CBR-normen geregeld is. Samen met ons op maat gemaakte lesprogramma zorgt dit ervoor dat autorijschool Noordwijk de beste plek is om veilig en verantwoord te lessen.

 

Het Groene Rijden rijschool in Noordwijk

Wil jij ook zo goed mogelijk geholpen worden op weg naar het behalen van het rijbewijs? Dan zit je bij Het Groene Rijden helemaal goed! Onze rijschool in Noordwijk helpt namelijk al jarenlang om leerlingen zo goed mogelijk voor te bereiden op het praktijkexamen. Dit doen wij door flexibele werktijden te hanteren, rustig alles uit te leggen en aandachtig naar jouw feedback te luisteren.

Ook zijn onze proeflessen altijd gratis. Wij van rijschool in Noordwijk willen namelijk dat rijlessen voor iedereen toegankelijk zijn. Ook kun je altijd een rijles in Noordwijk in het weekend of in de avonduren volgen. Ben je geïnteresseerd om te beginnen met rijlessen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij zullen jou verder helpen.

10 redenen om voor Het Groene Rijden te kiezen.

 • Groot rijlesgebied in de buurt van Leiden.
 • Modern wagenpark met de nieuwste functies.
 • Scherp geprijste pakketten.
 • Goede beoordelingen van vorige leerlingen.
 • Op jouw tempo aan de slag gaan.

Gratis proefles?

Voor je het weet zit je achter het stuur bij Het Groene Rijden. Geen verplichtingen en meld je aan voor de mogelijkheden. 

Proefles aanvragen

Pakket 1Je bespaart €40

1200

Eenmalig
 • 20 rijlessen van 60 min
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 2Je bespaart €70

1660

Eenmalig
 • 30 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 3Je bespaart €120

2100

Eenmalig
 • 40 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Autorijschool Noordwijk helpt je de weg op!

Ben je nog op zoek naar een rijschool nabij Noordwijk? Dan is rijschool Het Groene Rijden is de plek waar jij moet zijn! Met onze zeer persoonlijke begeleiding, handig op maat gemaakt systeem en onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat rijlessen volgen voor iedereen toegankelijk wordt. Interesse? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op!