Rijschool in de omgeving Leiden
Beoordeeld met een 5/5
Veel keuzes in pakketen

Ja hoor, het is zo ver! Het wordt tijd om een keer te beginnen aan je rijbewijs waar je al jaren naar uit aan het kijken bent. Gelukkig is het voordeel wel dat je dit niet in je eentje hoeft te doen, maar langzamerhand een sterke basis kan creëren door rijlessen te volgen. Bij rijschool Het Groene Rijden vinden we het belangrijk dat we iedereen op dezelfde manier ondersteuning kunnen bieden om toe te werken tot het resultaat van je eigen rijbewijs. Onze autorijschool in Oegstgeest is al jaren een begrip in de omgeving en heeft meerdere ervaren instructeurs tot hun beschikking die samen met jou het traject doorlopen van de eerst gratis rijles tot afrijden. De gratis proefles moet voor jou het eerste beeld van vertrouwen kunnen geven in ons als rijschool in Oegstgeest, maar ook om te laten zien tot welk moderne wagenpark wij beschikken. Om onze verwachtingen over een te laten komen zullen wij tijdens de proefles ook nog even gaan kijken naar de verwachtingen en kunnen wij misschien al een inschatting maken hoelang het gaat duren, voordat je mag zeggen dat je echt alleen in een auto mag rijden. Uiteindelijk willen wij als rijschool in Oegstgeest van je rijbewijs halen iets leuks maken om op terug te kijken.

De eerste keer rijlessen in Oegstgeest

Het is natuurlijk niet gek dat je enigszins zenuwachtig bent voor je eerste rijles in Oegstgeest, iedereen zal dit op een punt hebben gehad. Toch is er niks om zorgen om te maken en dit is precies waarom we dit ook willen laten zien bij de eerste kennismaking. Binnen deze gratis rijles in Oegstgeest proefles begin je een beetje het gevoel te krijgen hoe het nu is om achter het stuur te zitten in plaats van ernaast. Dus ben je overtuigd om je aanmelden voor deze gratis rijles bij de bekendste rijschool in Oegstgeest of wil je toch nog even de mogelijkheden bespreken binnen rijschool Het Groene Rijden?  Door op onderstaande knop te klikken kan je een afspraak maken voor een rijles. Wij zullen hierna snel wat laten weten om iets met je in te plannen voor een eerste rijles in Oegstgeest!

Een unieke rijschool in Oegstgeest

Wij van rijschool Het Groene Rijden vind het belangrijk om mee te denken met onze leerlingen. Het is natuurlijk vervelend als je net bent begonnen met rijlessen bij een rijschool in Oegstgeest en je krijgt elke week een andere rijinstructeur. Om ervoor te zorgen dat jij je vrijer voelt en meer vertrouwen achter het stuur kruipt zal je bij autorijschool Het Groene Rijden voor deze reden een vaste rijinstructeur krijgen. Op deze manier hopen we ook een gezellige sfeer te creëren, zodat jij elke week of dag gaat uitkijken naar de volgende rijles. Tot slot is er ook nog het voordeel dat een rijinstructeur jou door en door kent en weet hoe je ervoor staat. Hierdoor kan er op de meest efficiënte manier nieuwe dingen overgebracht worden, zodat jij dingen niet dubbel krijgt te horen. Op het moment dat je persoonlijke instructeur ervoor denkt dat jij er klaar voor bent, zal hij ook gelijk samen met jou alles inplannen bij het CBR. Veel klanten van ons geven ook vanwege deze reden aan dat dit een van de redenen is waarom zij denken dat wij de beste rijschool in Oegstgeest zijn!

Naast onze rijlessen in Oegstgeest zijn onze rijlessen ook beschikbaar in Leiden, Warmond, Leiderdorp, Voorschoten, Rijnsburg, Alphen aan den Rijn, Voorhout, Sassenheim en Noordwijk.

 

Rijschool in Oegstgeest, hoe kan ik beginnen?

Ben je klaar om samen met ons aan de slag te gaan om uiteindelijk jouw op de weg te krijgen? Kijk dan niet verder, want we staan elke dag klaar om te starten met nieuwe leerlingen die energie hebben gekregen om binnenkort in een auto te rijden. Door de combinatie van ons modern wagenpark, de bekendste rijschool in Oegstgeest, ervaren rijinstructeurs en de punten om iedereen op zijn gemak te voelen zijn wij jouw beste keuze. Neem vandaag nog contact met ons op om je eerst rijles te reserveren en hierna kijken we naar de beste opties voor jou. Zien wij jou snel? Neem dan contact met ons op.

10 redenen om voor Het Groene Rijden te kiezen.

 • Groot rijlesgebied in de buurt van Leiden.
 • Modern wagenpark met de nieuwste functies.
 • Scherp geprijste pakketten.
 • Goede beoordelingen van vorige leerlingen.
 • Op jouw tempo aan de slag gaan.

Gratis proefles?

Voor je het weet zit je achter het stuur bij Het Groene Rijden. Geen verplichtingen en meld je aan voor de mogelijkheden. 

Proefles aanvragen

Pakket 1Je bespaart €40

1200

Eenmalig
 • 20 rijlessen van 60 min
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 2Je bespaart €70

1660

Eenmalig
 • 30 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 3Je bespaart €120

2100

Eenmalig
 • 40 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Autorijschool Oegstgeest helpt je de weg op!

Ben je nog op zoek naar een rijschool nabij Oegstgeest? Dan is rijschool Het Groene Rijden is de plek waar jij moet zijn! Met onze zeer persoonlijke begeleiding, handig op maat gemaakt systeem en onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat rijlessen volgen voor iedereen toegankelijk wordt. Interesse? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op!