Rijschool in de omgeving Leiden
Beoordeeld met een 5/5
Veel keuzes in pakketen

De dag is eindelijk daar, het wordt tijd om een keer te starten met het behalen van je droom. We hebben het natuurlijk over het behalen van je rijbewijs en alle vrijheden die hieraan verbonden zitten. Het prettige aan dit proces is het feit dat je natuurlijk naar eigen tempo kan beginnen met het rijden in de auto en mocht het een keer misgaan dat zit er altijd iemand naast je om je te ondersteunen. Bij Rijschool Het Groene Rijden vinden we het belangrijk in dit proces dat we iedereen op dezelfde intensieve manier helpen om uiteindelijk trots te kunnen zijn op je eigen vaardigheden. Onze autorijschool in Rijnsburg heeft ondertussen al een goede naam gekregen in de omgeving, mede dankzij de ervaren instructeurs die samen met een groot aantal leerlingen het traject doorlopen van eerste rijles tot aan het praktijkexamen. Voordat er daadwerkelijk begonnen wordt met het traject binnen onze rijschool in Rijnsburg zal er in de vorm van een gratis proef rijles een eerste introductie gegeven worden hoe het nu is om achter het stuur te zitten. Ook wordt er een ruwe inschatting gegeven door de rijinstructeur hoelang dit proces ongeveer zal mogen duren. Interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Kiezen voor een autorijschool in Rijnsburg

Voordat je begint met rijles in Rijnsburg heb je natuurlijk verwachtingen hoe dit zal zijn. Dit kunnen zowel positieve als negatieve gedachtes zijn, maar uiteindelijk is het nergens voor nodig om zenuwachtig te zijn voor je eerste rijles. De eerste kennismaking staat dan ook volledig in het teken van elkaar ontmoeten, het gevoel van een auto krijgen en hoe de aankomende lessen eruit gaan zien bij onze rijschool in Rijnsburg. Deze les zal tevens ook gratis zijn, zodat je nergens aan vast zit op het moment dat je twijfelt. Mocht je overtuigd zijn om deze gratis rijles een keer aan te gaan en te kijken welke mogelijkheden er zijn om je rijbewijs toch maar eens te behalen? De knop hieronder zorgt ervoor dat je contact met ons opneemt of zelf een afspraak kan inplannen voor je eerste proefles. We zullen hierna snel iets van ons laten horen.

Starten met rijles in Rijnsburg

Een van de belangrijkste punten waar wij voor staan als rijschool Het Groene Rijden is het feit dat we onze leerlingen zo goed mogelijk willen ondersteunen en mee willen denken. Door ons moderne wagenpark krijg je als leerling te maken met de laatste technieken die in auto’s te vinden zijn. Een ander groot voordeel van onze rijschool in Rijnsburg is het feit dat je als leerling een vaste rijinstructeur gaat krijgen.

Naast onze rijlessen in Rijnsburg zijn onze rijlessen ook beschikbaar in Leiden, Warmond, Leiderdorp, Voorschoten, Oegstgeest, Alphen aan den Rijn, Voorhout, Sassenheim en Noordwijk.

Hoe start ik bij een rijschool in Rijnsburg

Heb je het gevoel dat je klaar bent om binnenkort te verschijnen tussen het verkeer? Wij helpen jou graag verder om deze droom te verwezenlijken door te starten met rijlessen. Onze rijschool in Rijnsburg werkt met vaste instructeurs en begeleid jou van A tot Z. Daarnaast werken wij volgens de laatste normen opgesteld door het CBR. Neem vandaag nog vrijblijvend contact op om je eerste rijles in te plannen. Graag zien we je snel achter het stuur zitten bij rijschool het Groene Rijden!

10 redenen om voor Het Groene Rijden te kiezen.

 • Groot rijlesgebied in de buurt van Leiden.
 • Modern wagenpark met de nieuwste functies.
 • Scherp geprijste pakketten.
 • Goede beoordelingen van vorige leerlingen.
 • Op jouw tempo aan de slag gaan.

Gratis proefles?

Voor je het weet zit je achter het stuur bij Het Groene Rijden. Geen verplichtingen en meld je aan voor de mogelijkheden. 

Proefles aanvragen

Pakket 1Je bespaart €40

1200

Eenmalig
 • 20 rijlessen van 60 min
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 2Je bespaart €70

1660

Eenmalig
 • 30 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 3Je bespaart €120

2100

Eenmalig
 • 40 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Autorijschool Rijnsburg helpt je de weg op!

Ben je nog op zoek naar een rijschool nabij Rijnsburg? Dan is rijschool Het Groene Rijden is de plek waar jij moet zijn! Met onze zeer persoonlijke begeleiding, handig op maat gemaakt systeem en onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat rijlessen volgen voor iedereen toegankelijk wordt. Interesse? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op!