Rijschool Sassenheim

Rijbewijs halen rijschool Sassenheim

Het is begonnen, het starten met je doel: Het rijbewijs binnen slepen. Wat komt er allemaal bij kijken met het kiezen van een geschikte rijschool?  Het meest waarschijnlijke is dat er verschillende vragen door je hoofd spoken: Hoeveel lessen moet ik eigenlijk nemen? In wat voor auto ga ik rijden? Is er een vaste instructeur? En ook niet te vergeten: Hoeveel bedraagt mijn investering?

Of je nu wel of niet bij rijschool Sassenheim komt lessen, of direct een losse les wilt. Wij kunnen op de meest gestelde vragen gelijk antwoord geven! Tijdens de proefles maak je kennis met jouw instructeur. Tevens worden de aantal geïndiceerde lessen bekend gemaakt. Aan het einde van de les weet je dan wat je te wachten staat. Rijles genieten bij rijschool Sassenheim is nog nooit zo fijn geweest!

Redenen om rijles te nemen bij rijschool Sassenheim?

Rijschool Sassenheim Het Groene Rijden is onderdeel van meer dan 30 regionale vestigingen in de directe omgeving. Dit geeft ons een unieke setting. Mede te danken aan het feit dat onze instructeurs altijd mee gaan met het examen kennen wij de routes uit onze hoofd. Dit zal er voor zorgen dat je straks  meer zelfverzekerd en beter je examen in gaat!  Wij kunnen jou dan nameijk examenroutes aanbieden. Overigens bezitten wij nog meer unieke aspecten waar onze leerlingen van kunnen genieten tijdens het nemen van rijles in Sassenheim.

 • Les in de nieuwste lesauto

 • Onze rijinstructeur heeft een eigen software systeem

 • Met deze software kunnen wij alle vorderingen volgen

 • Deze iPad app is door ons zelf ontwikkeld

 • Wij werken volgens de nieuwste CBR examen normen

 • Je hebt altijd één vaste docent

 • Onze docenten zijn op de hoogte door jaarlijkse bijscholing

 • Vandaag contact opnemen? morgen al plek!

 • Geen extra lasten voor in de avond of weekend

 • Wij hebben de nieuste examenroutes van het CBR

 • Rijbewijs in delen betalen is mogelijk

Autorijschool Sassenheim: Eigen systeem

Ook dankzij de  software die wij hanteren tijdens de rijlessen in Sassenheim zijn wij in staat om elke leerling apart bij te houden. Aan het begin van de rijles pakt de instructeur zijn iPad. Daar staat waar de leerling gebleven is. Bijvoorbeeld vooruit inparkeren. De instructeur zal pas verder gaan met achteruit inparkeren als voorruit inparkeren goed is gegaan. Zo kunnen wij altijd toetsen of de leerling het vorige les geleerde nog beheerst.

Na het afronden van alle onderdelen zal de leerling een proefexamen krijgen. Daarna kan het één en ander nog eventueel worden bijgeslepen.

Veder kan de leerling via een eigen unieke link via zijn/haar smartphone tablet/PC de gegevens raadplegen en bekijken. Ook de administratieve kant en waar al reeds is gereden etc.

Rijbewijs halen Bollenstreek

Rijschool Het Groene Rijden is ook actief in de gehele Bollenstreek. Rijschool de Bollenstreek is hoe wij ook wel worden genoemd. Wij zijn een bekend begrip geworden in de Bollenstreek. Rijles nemen in de Bollenstreek was nog nooit zo leuk geweest!

Rijschool Sassenheim zonder wachtlijst

Flexibiliteit is wat ons kenmerkt. Onze unieke openingstijden laten zien dat wij zeven dagen in de week geopend zijn tot laat in de avond rijles geven. Tot 23:00 uur rijles geven is geen onbekend begrip. U kunt altijd terecht voor rijlessen bij Rijschool Sassenheim. Deze rijschool in de Bollenstreek zonder wachtlijst heeft altijd plek!

Rijbewijs halen zo snel mogelijk

Ook dat is geen enkel probleem. Bij ons kan je zo snel mogelijk je rijbewijs halen. Binnen 10 dagen je rijbewijs? geen enkel probleem! wij regelen alles voor je. Je hoeft alleen maar goed op te letten en vragen te stellen.

Rijschool Sassenheim rijbewijs in termijnen betalen

Dat kan zeker. Wij bieden de mogelijkheid deze forse investering in termijnen te betalen. Samen gaan wij zitten en kijken naar hoe wij jou het beste kunnen helpen met het behalen van je rijbewijs.

Vaste docent

Bij rijschool Sassenheim hebben wij voor jou altijd dezelfde instructeur in dienst.

De instructeur werkt zeven dagen in de week in deze regio en geeft rijles tot 23:00uur in de avond. Mocht je interesse hebben in een spoedcursus zonder wachtlijst bij rijschool Het Groene Rijden in de Bollenstreek dan is dat zeker geen enkel probleem.

Aanmelden proefles

Rijschool Sassenheim