Rijschool in de omgeving Leiden
Beoordeeld met een 5/5
Veel keuzes in pakketen

Het is eindelijk zover! Je hebt de leeftijd bereikt waarop je mag beginnen met rijlessen volgen. Voor velen is dit een moment waar ze al een tijdje naar hebben uitgekeken. Bij onze rijschool in Sassenheim Het Groene Rijden staan wij elke dag weer klaar om mensen naar het rijbewijs te begeleiden. Wij beschikken over veel ervaren rijinstructeurs die graag kennis met jou willen maken tijdens een gratis proefles. Tijdens de proefles leer je alvast de auto kennen en krijg je een gevoel voor het autorijden. Bij rijschool Sassenheim leggen de instructeurs duidelijk uit wat jou te wachten zal staan. Na de proefles kunnen zij jou alvast een indicatie geven van het aantal benodigde rijlessen. Daarnaast zul je het hele rijles traject les krijgen van één vaste rijinstructeur.

Naast onze rijlessen in Sassenheim zijn onze rijlessen ook beschikbaar in Leiden, Warmond, Leiderdorp, Voorschoten, Rijnsburg, Oegstgeest, Alphen aan den Rijn, Voorhout en Noordwijk.

Rijles in Sassenheim volgen zonder wachttijden

Ons ervaren team van gemotiveerde rijinstructeurs weet hoe de drukte van het dagelijks leven het volgen van rijlessen in de weg kan staan. Daarom zorgen wij er bij rijschool Sassenheim voor dat we altijd flexibel zijn ingesteld. Op die manier is het voor iedereen mogelijk om een rijles in Sassenheim te volgen. Wij zijn elke dag van de week beschikbaar, zowel overdag als ’s avonds. Dit is mogelijk dankzij ons enthousiaste team van instructeurs. Daardoor kunnen wij ons ook onderscheiden van andere rijscholen in de buurt. Rijles volgen in Sassenheim zonder wachttijden is dan ook hetgeen waar wij bij Het Groene Rijden bekend om staan.

Autorijschool Sassenheim gaat voor resultaat

De keuze voor het kiezen van een autorijschool in Sassenheim is ruim. Dat kan het soms lastig maken om een keuze te maken. Ga daarom altijd voor een rijschool die het beste resultaat boekt. Je wilt namelijk zo goed en snel mogelijk je autorijbewijs behalen. Autorijschool Sassenheim gaat dan ook altijd voor het beste resultaat. Op maat gemaakte lessen om jou zo snel mogelijk aan het rijbewijs te helpen. Onze rijinstructeurs laten zich regelmatig bijscholen volgens de laatste CBR normen, werken individueel van elkaar en zijn op de hoogte van de examenroutes die het CBR gebruikt. Daarnaast gebruiken onze instructeurs een op maat gemaakt systeem om voor elk individu een uniek lesschema te creëren. Op deze manieren kunnen wij efficiënte en leerzame lessen aanbieden. Dit alles zorgt ervoor dat autorijschool Sassenheim de ideale plek is om veilig en snel te leren autorijden.

Het Groene Rijden is dé rijschool in Sassenheim

Ben jij net zoals vele anderen ook op zoek naar een rijschool in Sassenheim? Dan ben je bij Het Groene Rijden aan het juiste adres! Onze rijschool in Sassenheim zet zich al jaren in om studenten zo goed mogelijk op weg te helpen richting het behalen van hun rijbewijs. Hierbij staan persoonlijke aandacht, flexibiliteit en geduld hoog in het vaandel. Onze rijschool in Sassenheim zet zich dan ook 7 dagen per week in om de beste rijlessen te verzorgen. Toegankelijke rijlessen aanbieden is voor ons zeer belangrijk. Het volgen van een proefles is bij ons dat ook altijd gratis. Een rijles in Sassenheim in de weekenden of ’s avonds volgen is bij ons ook altijd mogelijk. Deze rijlessen kosten hetzelfde als doordeweekse rijlessen overdag. Interesse gekregen om bij ons rijlessen te gaan volgen? Neem dan eens contact met ons op en wij helpen je graag verder.

 

10 redenen om voor Het Groene Rijden te kiezen.

 • Groot rijlesgebied in de buurt van Leiden.
 • Modern wagenpark met de nieuwste functies.
 • Scherp geprijste pakketten.
 • Goede beoordelingen van vorige leerlingen.
 • Op jouw tempo aan de slag gaan.

Gratis proefles?

Voor je het weet zit je achter het stuur bij Het Groene Rijden. Geen verplichtingen en meld je aan voor de mogelijkheden. 

Proefles aanvragen

Pakket 1Je bespaart €40

1200

Eenmalig
 • 20 rijlessen van 60 min
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 2Je bespaart €70

1660

Eenmalig
 • 30 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 3Je bespaart €120

2100

Eenmalig
 • 40 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Autorijschool Sassenheim helpt je de weg op!

Ben je nog op zoek naar een rijschool nabij Sassenheim? Dan is rijschool Het Groene Rijden is de plek waar jij moet zijn! Met onze zeer persoonlijke begeleiding, handig op maat gemaakt systeem en onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat rijlessen volgen voor iedereen toegankelijk wordt. Interesse? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op!