Rijschool in de omgeving Leiden
Beoordeeld met een 5/5
Veel keuzes in pakketen

Het moment is eindelijk daar om je rijbewijs binnen te slepen. Wij weten dat dit niet makkelijk is en dat dit voor sommige mensen een grote uitdaging zal zijn. Het Groene rijden zal je daarom ook intensief begeleiden gedurende het gehele traject. Onze rijschool in Voorhout staat bekend om de ervaren instructeurs die klaar voor je staan om je goed te begeleiden. Je kan dit zelf ervaren door gebruik te maken van onze proefles, waarin jij veel leert over onze moderne lesauto’s. Daarnaast is dit enorm voordelig voor je omdat je alvast een voorproefje krijgt van wat autorijden inhoudt. Heb je de proefles voltooid? Dan krijg je van onze instructeurs een verdere uitleg over het autorijden en vertellen ze je wat je te wachten staat. Bovendien geven we je tijdens je eerste rijles in Voorhout, een indicatie van de hoeveelheid lessen die jij nodig hebt om jezelf volwaardig autobestuurder te mogen noemen.

Kennis maken met rijlessen in Voorhout

Wij vinden het belangrijk dat jij goed kennis kan maken met een rijschool. Wij bieden daarom geheel vrijblijvend een proefles aan. Deze proefles zal volledig in het teken staan van alles wat met autorijden te maken heeft. Hierdoor zal je een goede eerste indruk krijgen van wat je precies te wachten staat. Benieuwd naar een gratis rijles in Voorhout en wil je graag kennis maken met onze rijschool?  Boek dan je proefles en wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen!

Vaste rijinstructeur bij Autorijschool Voorhout

Rijschool het Groene Rijden gelooft erin dat een vaste rijinstructeur je zal helpen om sneller te slagen. Bij je rijlessen in Voorhout krijg je dan ook een vaste rijinstructeur die je gedurende alle rijlessen gaat begeleiden. Hiermee zorgen wij er niet alleen voor dat je een betere band met je rijinstructeur krijgt, maar zorgen wij er ook voor dat de rijinstructeur altijd op de hoogte is van hoever je bent met de rijlessen. Dit zal ervoor zorgen dat je minder tijd kwijt bent aan het op de hoogte brengen van je instructeur en daardoor meer tijd hebt voor je rijlessen. Dit is een van de vele redenen waarom Het Groene Rijden een van de betere rijscholen in Voornhout en omgeving is.

Een rijschool in Voorhout die voor resultaat gaat!

Wij maken gebruik van vaste instructeurs en dit zorgt ervoor dat wij ons kunnen onderscheiden van andere rijscholen in Voorhout. Niet alleen wij merken dit op. Ook onze leerlingen zien dit namelijk terug tijdens hun rijlesperiode. Buiten onze vaste instructeurs, bieden wij een op maat gemaakt systeem aan waarin de voortgang en eventuele struikelblokken nauwkeurig worden bijgehouden. Het systeem is 24/7 beschikbaar en is zowel voor de instructeur als de leerling inzichtelijk. Ten slotte, zijn de instructeurs bij onze rijschool in Voorhout op de hoogte van de nieuwste CBR examen normen en examenroutes.

Wij van autorijschool Voorhout helpen je de weg op!

Rijschool het Groene Rijden zorgt ervoor dat jij voorbereid de weg op kan gaan en veilig kan deelnemen aan het verkeer. Onze zeer persoonlijke begeleiding, op maat gemaakt systeem en jarenlange ervaring zorgen ervoor dat rijlessen voor iedereen toegankelijk worden. Heb je een vraag of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Naast onze rijlessen in Voorhout zijn onze rijlessen ook beschikbaar in Leiden, Warmond, Leiderdorp, Voorschoten, Rijnsburg, Oegstgeest, Alphen aan den Rijn, Sassenheim en Noordwijk.

10 redenen om voor Het Groene Rijden te kiezen.

 • Groot rijlesgebied in de buurt van Leiden.
 • Modern wagenpark met de nieuwste functies.
 • Scherp geprijste pakketten.
 • Goede beoordelingen van vorige leerlingen.
 • Op jouw tempo aan de slag gaan.

Gratis proefles?

Voor je het weet zit je achter het stuur bij Het Groene Rijden. Geen verplichtingen en meld je aan voor de mogelijkheden. 

Proefles aanvragen

Pakket 1Je bespaart €40

1200

Eenmalig
 • 20 rijlessen van 60 min
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 2Je bespaart €70

1660

Eenmalig
 • 30 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 3Je bespaart €120

2100

Eenmalig
 • 40 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Autorijschool Voorhout helpt je de weg op!

Ben je nog op zoek naar een rijschool nabij Voorhout? Dan is rijschool Het Groene Rijden is de plek waar jij moet zijn! Met onze zeer persoonlijke begeleiding, handig op maat gemaakt systeem en onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat rijlessen volgen voor iedereen toegankelijk wordt. Interesse? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op!