Rijschool in de omgeving Leiden
Beoordeeld met een 5/5
Veel keuzes in pakketen

Het Groene Rijden, onze rijschool nabij Voorschoten, helpt jou op weg naar behalen van je rijbewijs. Door de jarenlange ervaring van onze instructeurs kunnen wij je begeleiding op maat bieden. Wij zorgen ervoor dat je over de vaardigheden beschikt om als ervaren automobilist de weg op te gaan. Bij Het Groene Rijden staat kwaliteit hoog in het vaandel. Samen gaan wij op weg naar jouw rijbewijs! Interesse? Neem dan vrijblijvend contact op.

Rijles in Voorschoten voor iedereen

Onze ervaren instructeurs begeleiden jou in het proces van het behalen van je rijbewijs. Zijn er eventuele bijzonderheden of wensen? Geef dit dan vooral aan! Onze rijschool in Voorschoten zorgt ervoor dat je een instructeur krijgt die past bij jouw situatie. Zo zorgen wij ervoor dat je zo veel mogelijk plezier ervaart tijdens de rijlessen en dat de kans op slagen groter wordt. Onze rijschool in Voorschoten biedt passende rijlessen aan voor iedereen! Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij snel aan de slag kan zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs kan halen. Om dit te waarborgen zorgen wij ervoor dat er geen wachtrijen zijn bij onze rijschool in Voorschoten.

Proefles bij rijschool Voorschoten

Wil jij graag eerst even ervaren hoe het is om een rijles te volgen bij onze rijschool in Voorschoten? Dat kan! Het Groene Rijden biedt een gratis proefles aan. Tijdens deze proefles maak je kennis met onze instructeurs en lesauto’s. Na de proefles geeft de instructeur een indicatie van het aantal lessen dat je nodig hebt voor het behalen van je rijbewijs. Ben je geïnteresseerd? Vraag dan vandaag nog een gratis proefles aan bij onze rijschool in Voorschoten!

De voordelen van autorijschool Voorschoten

Onze autorijschool in Voorschoten garandeert hoge kwaliteit rijlessen. Dit is dan ook de reden dat Het Groene Rijden een hoger slagingspercentage heeft dan gemiddeld in Nederland. Door onze flexibele openingstijden is er altijd een moment te vinden waarop jij kunt lessen. De instructeurs staan namelijk ook in de avonduren én in het weekend voor je klaar bij onze rijschool in Voorschoten. Daarnaast wordt jouw voortgang bijgehouden via een app. Zo staat alles overzichtelijk op één plek en kun jij altijd je eigen voortgang inzien. Bij Het Groene Rijden zijn wij altijd op de hoogte van de actuele examenroutes van het CBR, waardoor we jou klaar kunnen stomen voor het behalen van je rijbewijs.

Naast onze rijlessen in Voorschoten zijn onze rijlessen ook beschikbaar in Leiden, Warmond, Leiderdorp, Rijnsburg, Oegstgeest, Alphen aan den Rijn, Voorhout, Sassenheim en Noordwijk.

 

Rijles in Voorschoten met Het Groene Rijden

Bij Het Groene Rijden kun je op korte termijn terecht voor rijles in Voorschoten. Door onze flexibele openingstijden is er altijd een passend moment te vinden om een rijles in te plannen. Samen met jouw vaste instructeur ga je alle vaardigheden met betrekking tot autorijden leren. Jouw voortgang wordt bijgehouden via een app. Zelf heb je natuurlijk ook toegang tot deze software. Enthousiast geworden? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met onze autorijschool in Voorschoten. Wij helpen je op (de) weg naar het felbegeerde roze pasje!

10 redenen om voor Het Groene Rijden te kiezen.

 • Groot rijlesgebied in de buurt van Leiden.
 • Modern wagenpark met de nieuwste functies.
 • Scherp geprijste pakketten.
 • Goede beoordelingen van vorige leerlingen.
 • Op jouw tempo aan de slag gaan.

Gratis proefles?

Voor je het weet zit je achter het stuur bij Het Groene Rijden. Geen verplichtingen en meld je aan voor de mogelijkheden. 

Proefles aanvragen

Pakket 1Je bespaart €40

1200

Eenmalig
 • 20 rijlessen van 60 min
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 2Je bespaart €70

1660

Eenmalig
 • 30 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Pakket 3Je bespaart €120

2100

Eenmalig
 • 40 rijlessen van 60 min.
 • Inclusief 1 praktijkexamen

Autorijschool Voorschoten helpt je de weg op!

Ben je nog op zoek naar een rijschool nabij Voorschoten? Dan is rijschool Het Groene Rijden is de plek waar jij moet zijn! Met onze zeer persoonlijke begeleiding, handig op maat gemaakt systeem en onze jarenlange ervaring zorgen wij ervoor dat rijlessen volgen voor iedereen toegankelijk wordt. Interesse? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op!