Rijschool Wassenaar

Je bent eindelijk oud genoeg om te beginnen met rijlessen bij rijschool Wassenaar. Hoewel dit voor een hoop jongeren een erg spannende tijd kan zijn, hoef je er niet bang voor te zijn dat je er geheel alleen voor staat. Bij Het Groene Rijden zorgen wij voor een goede begeleiding tijdens het gehele traject. Vanaf de eerste rijles tot aan je praktijkexamen, zorgen onze rijinstructeurs ervoor dat jij de best mogelijke begeleiding krijgt! Rijschool Wassenaar heeft een hoop ervaren rijinstructeurs, die jou zo goed mogelijk begeleiden en jou op je gemak stellen in de auto.

Meld je aan!
Rijschool Wassenaar

Beginnen met lessen bij autorijschool Wassenaar

Wanneer jij wilt beginnen met rijlessen, dan is de keuze uit rijscholen natuurlijk enorm. Het vinden van de juiste rijschool kan al een moeilijke taak zijn. Je kunt bij ons een gratis rijles in Wassenaar nemen. Zo kun je kennis maken met een van onze rijinstructeurs. Daarnaast kunnen onze rijinstructeurs een inschatting maken van jouw vaardigheden op de weg.

Het is natuurlijk belangrijk dat je een goede klik hebt met je rijinstructeur. Wanneer je je op je gemak voelt bij je rijinstructeur, dan zul je merken dat de rijlessen een stuk vlotter verlopen. Als je je niet op je gemak voelt in de auto, zul je meer foutjes maken doordat je gespannen bent. Een goede klik met de rijinstructeur zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en dat je zelfvertrouwen toeneemt tijdens de rijlessen in Wassenaar.

Naast onze rijlessen in Wassenaar, zijn onze rijlessen ook beschikbaar in: Leiden, Warmond, Leiderdorp, Hoofddorp, Rijnsburg, Oegstgeest, Voorhout, Sassenheim, Noordwijk en Alphen aan den Rijn.

Een vaste rijinstructeur bij rijschool Wassenaar

Wij van rijschool Het Groene Rijden geloven erin dat een vaste rijinstructeur bijdraagt aan het sneller behalen van jouw rijbewijs. Je bouwt een band op met de rijinstructeur, hierdoor zul je je op je gemak voelen op de weg. Wanneer je je op je gemak voelt, zul je merken dat de rijlessen een stuk soepeler verlopen en dat je eerder klaar bent om op te gaan voor je praktijkexamen.

Vandaar dat je bij rijschool Het Groene Rijden een vaste rijinstructeur krijgt toegewezen. Hij of zij zal jou begeleiden vanaf de eerste tot aan de laatste rijles. Zo krijg je niet alleen een goede band met de rijinstructeur, maar kan hij of zij ook elke week goed peilen hoe ver je bent met rijlessen. Op deze manier zorgen wij ervoor dat jij niet onnodig veel rijlessen neemt. Wij zullen er voor zorgen dat jij zo snel mogelijk op kan voor jouw praktijkexamen.

5 redenen om voor het Groene Rijden te kiezen

Groot rijlesgebied in de buurt van Leiden.

Modern wagenpark met de nieuwste functies.

Scherp geprijste pakketten.

Goede beoordelingen van vorige leerlingen.

Op jouw tempo aan de slag gaan.

Rijschool Wassenaar voor het beste resultaat

Mede door de vaste rijinstructeurs zorgen wij voor het beste resultaat. Met de vaste instructeurs onderscheiden wij ons van andere rijscholen in Wassenaar, dit wordt ook opgemerkt door onze leerlingen. Daarnaast maken wij gebruik van een systeem om de vooruitgang van onze leerlingen bij te houden. Wanneer een leerling ergens moeite mee heeft, dan worden de rijlessen in Wassenaar hier op aangepast. Zo zorgen wij ervoor dat de leerlingen goed worden klaargestoomd voor het praktijkexamen.

Het systeem is 24/7 beschikbaar voor, zowel de rijinstructeur, als de leerling zelf. De leerling kan zo de volgende lessen rekening houden met de gegeven feedback. Daarnaast gaat de rijinstructeur met deze verbeterpunten aan de slag en laat hij/zij jou hier extra op oefenen.

rijschool wassenaar
Rijschool Wassenaar

Voor wie is rijopleiding in Wassenaar geschikt?

Wij werken uitsluitend met professionele rijinstructeurs. Onze rijschool in Wassenaar werkt met individuele instructeurs. Deze worden jaarlijks bijgeschoold, hierdoor blijven zij altijd op de hoogte van de laatste CBR-examen normen en routes. Daarnaast hebben de meeste instructeurs jarenlange ervaring in het geven van rijlessen.

Door het nemen van een proefrijles kunnen onze rijinstructeurs een goede inschatting maken van jouw inzichten op de weg. Op basis van de proefrijles kan er een goede inschatting gemaakt worden wel rijlessenpakket er het beste bij jou past. De ene leerling leert nou eenmaal sneller dan de ander, dit is helemaal niet erg. Onze rijinstructeurs zorgen er alsnog voor dat jij zo goed mogelijk begeleid wordt tijdens de rijlessen. Iedereen kan dus terecht bij rijschool Wassenaar. Wij zorgen ervoor dat iedereen op een zo’n goed mogelijke manier slaagt voor zijn/haar praktijkexamen.

Hoe kunnen we je verder helpen?

Het Groene Rijden staat voor jou klaar! Wil je je meteen aanmelden, meer informatie opvragen of een proefles aanvragen? Dat kan allemaal.

Ik wil me aanmelden

Meld je aan via de PlanGo App, we nemen zo snel mogelijk weer contact met je op!

Ik wil meer informatie

Neem contact op via het contactformulier voor meer informatie over onze rijschool.

Ik wil een proefles aanvragen

Benieuwd hoeveel rijlessen je nodig hebt? Neem een proefles bij Het Groene Rijden.

Bekijk onze reviews!

Rijschool het Groene Rijden is een fantastische rijschool. Hun instructeurs zorgden ervoor dat ik me op mijn gemak voelde achter het stuur en zij hebben me een ​​zelfverzekerde bestuurder gemaakt.
Roland Schmidt
Roland Schmidt
09:22 08 Aug 23
Tien jaar geleden had ik drie keer afgereden bij een andere rijschool zonder succes. Daarna had ik een grote drempel ontwikkeld voor autorijden. Uiteindelijk heb ik na tien jaar gekozen om toch weer te beginnen met rijlessen, deze keer bij Bassam, en heb ik bij de eerste poging mijn examen mogen halen. Bassam, heel hartelijk dank voor het vertrouwen dat je mij hebt gegeven, de gezellige lessen en dat je ook op de juiste momenten streng bent geweest. Ik ben erg blij met het resultaat!
Fleur Hiensch
Fleur Hiensch
19:05 03 Aug 23
Hele fijne ervaring gehad met rijschool het groene rijden! Goed opgeleid en geweldig in een keer mijn praktijkexamen gehaald. Ik zou zo weer voor het groene rijden kiezen. Ik raad dan ook iedereen deze rijschool aan!
Aya Acoudad
Aya Acoudad
17:42 14 Jun 23
Zeer prettige rijschool! De instructeur stelde mij snel op mijn gemak en was altijd positief en constructief zodat mijn vorderingen duidelijk waren. Zeker aan te raden voor mensen die het nemen van rijles toch een beetje eng vinden, bij Bassam in de auto is het rustig rijden!
Stella Ruigrok
Stella Ruigrok
12:27 14 Jun 23
Het groene rijden is een goede rijschool en Bassam is een aardige en fijne rij-instructeur die zijn tijd neemt om dingen uit te leggen. Ik ben na ongeveer 35 lessen in 1 keer geslaagd 🙂 zeker een aanrader!
Eveline Resseler
Eveline Resseler
16:35 18 Apr 23
Bassam was een voortreffelijke instructeur. Heel geduldig, gezellig en ook gewoon een heel goed mens. Altijd flexibel met het inplannen van rijlessen en komt al zijn afspraken na.Hij heeft me geleerd veilig en met veel vertrouwen te rijden en heeft ervoor gezorgd dat ik in 1 keer ben geslaagd! Dankejwel Bassam.
Brenwan Ferdinandus
Brenwan Ferdinandus
15:55 18 Apr 23
Bassam is een fijne instructeur die echt de tijd voor je neemt. Er wordt goede uitgeleg gegeven over het handelen in diverse verkeerssituaties. Je gaat elke les naar huis met feedback, waaraan je de volgende les kan werken. Bassam stelt je gerust voor het examen en is daarnaast heel sociaal en gezellig. Ik ben blij dat ik bij het Groene Rijden mijn examen heb kunnen halen. Bedankt Bassam 😊
Nina Loos
Nina Loos
08:36 21 Jan 23
Vandaag heb ik mijn rijbewijs mogen halen. Rijschool het groene rijden is echt een aanrader. Bassam (rij instructeur) is heel erg flexibel en hij legt alles onwijs goed uit. Ook heb ik veel tips en trucs in ontvangst morgen nemen. Je bent een topper!
calvin rijsdam
calvin rijsdam
15:07 06 Dec 22
Absolute aanrader voor iedereen die beginnen met autorijden spannend vindt. Bassam is een ontzettend vriendelijke, geduldige en kundige rijinstructeur die ervoor zorgt dat je je op je gemak voelt in de auto, ook als je vol zenuwen achter het stuur zit. Ik ben super blij en dankbaar dat ik dankzij Bassam in één keer mijn rijbewijs heb gehaald en, ook niet onbelangrijk, helemaal geen last meer heb van rijangst!
Nena van Vuren
Nena van Vuren
18:05 03 Nov 22
(English below)Na lang te hebben gelest bij verschillende rijscholen, heb ik bij rijschool Het Groene Rijden vandaag mijn (automaat)rijbewijs gehaald! Bassam is een duidelijke, vriendelijke en flexibele instructeur die goed de tijd neemt voor zijn leerlingen. Ik raad hem en zijn rijschool van harte aan iedereen aan.After many lessons at different driving schools, I got my (automatic) driving license at driving school Het Groene Rijden today! Bassam is a clear, friendly and flexible instructor who takes good time with his students. I highly recommend him and his driving school to everyone.
Daan van Bloois
Daan van Bloois
18:02 19 Sep 22
Super rij-instructeur!! Helpt heel goed met zenuwen omgaan. Duidelijk en direct, loopt super aandachtspunten na! Zelf ben ik in 1 keer geslaagd dankzij Bassam!! Zoek je een goede rijschool dan raad ik Het Groene Rijden zeker weten aan!! Bedankt voor alle goede adviezen en helpvolle lessen!!
Mike Dorreman
Mike Dorreman
10:19 06 Sep 22
In één keer geslaagd 🥳 De instructeur spreekt de taal van de weg, stelt je gemak, blijft rustig en werkt stap voor stap.
Leila Daoudi
Leila Daoudi
08:24 06 Sep 22
Na 30 uur in 1x mijn rijbewijs gehaald! Bassam zorgt ervoor dat je goed voorbereid het examen in gaat en zelfvertrouwen krijgt als bestuurder. Dankzij hem is het halen van mijn rijbewijs een ontzettend fijne ervaring geweest. Hij blijft altijd rustig, is flexibel en geeft goede tips. Zou deze rijschool zeker aanraden!
Femke Schouten
Femke Schouten
15:18 05 Sep 22
In één keer geslaagd 🥳 De foto spreekt boekdelen.
Leila Daoudi
Leila Daoudi
17:56 16 Jun 22
Nadat Tessa bij een andere rijschool was gezakt voor haar eerste rijexamen zijn we overgestapt naar Bassam. Na de eerste les kwam Tessa vrolijk thuis en vertelde wat ze moest gaan verbeteren. 12 lessen verder en vol zelfvertrouwen door de positieve feedback van Bassam is ze vandaag geslaagd voor haar rijexamen.
anne de vries
anne de vries
16:24 08 Jun 22
Ik had Bassam als instructeur en ik had geen fijnere instructeur wensen! Bassam geeft fijn les op een rustige en opbouwende manier, hierdoor heb ik snel kunnen leren en mij altijd op mijn gemak gevoeld!
Kyra Tirion
Kyra Tirion
07:49 01 Jun 22
Midden in de corona crisis ben ik begonnen met rijlessen bij Bassam. Ik heb ontzettend veel leuke en leerzame rijlessen gehad. Ook vond ik het fijn dat terwijl ik de rijexamen erg spannend vond hij me ook gerust kon stellen.Een top rijschool!
Heiko van der Heijden
Heiko van der Heijden
18:18 29 Apr 22
Bassam heeft voor mij rijden weer leuk gemaakt! Na een wat onprettige ervaring bij een andere rijschool heeft Bassam ervoor gezorgd dat ik weer vertrouwen in de auto kreeg. Hij stond altijd klaar met opbouwende kritiek en tips en zo heeft hij mij helpen te slagen voor het rijexamen!
pien oostwegel
pien oostwegel
13:38 26 Apr 22
Super blij dat ik uiteindelijk deze rijschool heb gekozen. Ik had al heel wat lessen gehad bij een andere rijschool waar ik maar niet vooruit kwam. Maar bassam heeft me mega goed geholpen en me mega goed begeleid. En ik mag nu zeggen dat ik trotse eigenaar ben van een rijbewijs. Bassam mega bedankt voor je hulp, geduld en je ervoor gezorgd heb dat ik veel leerde maar ook nog plezier had!
lieke schmidt
lieke schmidt
08:06 14 Apr 22
Rijden met Bassam was een waar genot. Kundig in zijn vak, gezellig en warm en to the point wanneer nodig. Ook kun je diepgaande gesprekken voeren met Bassam, als je dat wilt. Ik heb ooit bij een andere rijschool gezeten, maar dat was achteraf niets vergeleken met deze. Een enorme aanrader als je graag snel en op een leuke manier je rijbewijs wilt halen!
Daan Tervooren
Daan Tervooren
15:39 11 Apr 22
Vandaag eindelijk geslaagd.Ik ben heel goed begeleid. Er werdt echt de tijd voor me genomen. Een vriendelijke en rustige man. Ook is deze rijschool erg flexibel.
Melinda Quik
Melinda Quik
18:13 07 Mar 22
Vandaag in een keer geslaagd bij Bassam. Wat een fijne instructeur die lekker rustig is.Wordt nooit boos en altijd op tijd. Veel feedback en maakt gebruik van een moderne APP waar alles in staat. Aarzel niet en schrijf je in.
Gökhan
Gökhan
20:00 14 Feb 22
Het Groene rijden. Een hele goede flexibele rijschool.Ik ben geslaagd en heb zelfs lessen overgehouden. Ik ben heel erg blij met de rij-instructeur Bassam.Me alle dank aan hem mag ik mijn rijbewijs in mijn zak steken!Heel erg bedankt, het was fijn lessen!
Caitlin Weeren
Caitlin Weeren
10:27 09 Feb 22
Vandaag ben ik geslaagd!!!Na een passend en eerlijk advies m.b.t. het aantal rijlessen, ben ik gestart bij Het Groene Rijden. Ik heb mijn hele lesperiode als zeer positief ervaren! Bassam geeft duidelijke feedback en weet je goed te motiveren waar nodig. Foutjes maken, dat mag gewoon!! Hierdoor heeft mijn zelfvertrouwen als leerling bestuurder echt kunnen groeien. Na vandaag kan ik dan ook met een gerust hart, zelfstandig en veilig de weg op.Bassam nogmaals bedankt!
Kelly Wouters
Kelly Wouters
21:11 02 Feb 22
Met rijschool Het Groene Rijden na 30 lessen in 1x mijn rijbewijs gehaald. Bassam heeft mij altijd geduldig en en constructief les gegeven. Hij is een man van zijn woord en heeft mij op die manier fantastisch begeleid waardoor ik het in 1x kon halen. Een absolute aanrader om bij hem te gaan rijden!
Dominique Poelarends
Dominique Poelarends
10:00 16 Dec 21
Heb genoten van mijn rijlessen met Bassam. Verschillende instructeurs gehad maar vond hem eigenlijk het fijnst. Hij is geduldig, flexibel en geeft je alle vertrouwen. Absoluut een aanrader!
Rein Sloof
Rein Sloof
19:59 28 Nov 21
Hele positieve ervaring gehad bij Het Groene Rijden. In het verleden bij andere scholen gelest en vervolgens weer gestopt. Dit keer onder de kundige instructie van Bassam in een keer afgereden. Daarnaast een hele gezellige tijd gehad, wat ook belangrijk is als je meer dan 20 uur naast iemand in de auto zit. Ik kan het van harte aanbeleven!
NNN
NNN
19:21 11 Sep 21
Bassam is een top rijinstructeur: hij is erg supportive en ik ben in één keer geslaagd!
Sophie E
Sophie E
13:33 02 Sep 21
Na overgestapt te zijn van een andere rijschool heeft Bassam me weer op weg geholpen! Hij zorgde er gelijk voor dat ik me weer op mijn gemak voelde in de auto. Zijn kritiek is altijd opbouwend en gaat gepaard met duidelijke tips en lessen. Ook vergeet hij niet aan te geven wat wél goed gaat. ;)Daarnaast werd ik heel goed op de hoogte gehouden van mijn vorderingen door regelmatige evaluaties. Hij zorgt voor ervoor dat je de tijd krijgt die je nodig hebt. Ik kon zelfs een paar extra lessen nemen in de week voor mijn examen waardoor ik er uiteindelijk helemaal klaar voor was. Ik raad iedereen aan om bij les te nemen bij het Groene Rijden!
Romy Ruigrok
Romy Ruigrok
17:06 30 Jun 21
Enorm veel geleerd en veel plezier gehad tijdens alle lessen. Altijd vriendelijk, maakt tijd en luistert naar wat je als persoon nodig hebt. Vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen en ik zou zo weer kiezen voor Het Groene Rijden! Bassam, bedankt voor de leuke tijd!
kimpulsief
kimpulsief
19:37 02 Jun 21
Ik heb zojuist mijn rijbewijs gehaald bij Het Groene Rijden en ik ben onwijs blij. De rijlessen heb ik geweldig ervaren: het was altijd gezellig, maar je leerde ook echt elke les weer nieuwe dingen. Ook heeft Bassam erg veel geduld met je als het niet lukt en legt hij het dan gewoon keer op keer uit totdat het je lukt. De lessen zijn ook erg gericht op structuur: je leert eerst de basis rijskills perfectioneren zodat je op die basis kan gaan bouwen en juist dat geeft je veel vertrouwen in je kunnen, Ik heb tijdens de lessen gelachen, heel veel gekletst en heb een skill mogen leren die ik nog vele jaren ga kunnen toepassen. Dankzij Bassam kijk ik heel positief terug op mijn rijlessen. Als je het geluk hebt om zo'n goede rijinstructeur te hebben kan ik je verzekeren dat je met plezier de les in gaat en het volste uit jezelf gaat kunnen halen. Bedankt Bassam!
Fatima M
Fatima M
09:41 02 Dec 20
Ik ben enorm dankbaar voor de rijlessen bij Bassam. Hij is vanaf het eerste moment altijd rustig en professioneel geweest. Hij kijkt elke les naar wat je niveau ongeveer is en baseert daar zijn aanpak op. Dankzij hem voelde ik mij ongeacht m'n niveau altijd op m'n gemak in de auto. Hij weet je goed gerust te stellen als je onzeker bent over bepaalde vaardigheden, zeker in het begin. Fouten maken mag bij hem en hij is er altijd bij om ze tijdig op te vangen.Daarnaast heeft hij een hele persoonlijke benadering. De lessen zijn naast leerzaam daarom ook altijd gezellig. Hij is open en eerlijk over je rijvaardigheid, dus je zal nooit afrijden als hij niet het vertrouwen in je heeft dat je zal slagen. In mijn beleving werkt hij enorm hard om een goede service te verlenen. Bassam regelde vervangende auto's als die van hem in de garage stond. Hij plande altijd goed vooruit en dacht met mij mee toen ik weinig vrije tijd had. Echt heel fijn!Hij leert je ook geen goedkope trucjes aan, maar helpt je echt vertrouwen te hebben in je eigen rijvaardigheid. Ik heb last van faalangst waardoor het rijexamen echt iets is waar ik tegenop zag. Maar in de laatste paar lessen ging het zo goed dat ik mij bijna geen zorgen maakte toen ik eenmaal moest afrijden. Ik ben dus ook in één keer geslaagd!Bedankt Bassam voor alles!
Ben Kuilman
Ben Kuilman
11:57 23 Nov 20
Afgelopen vrijdag heb ik mijn rijbewijs eindelijk gehaald bij Het Groene Rijden. Bassam was mijn rij-instructeur. Ik kom van een andere rijschool af waar ik helaas slechte ervaringen had opgebouwd. De vorige rijschool was totaal niet te vergelijken met wat ik hier allemaal heb gezien.Deze rijschool maakt geen gebruik van contante betalingen, je kan via de bank overmaken, en je krijgt netjes een factuur zo als het hoort. Verder heb je hier wel gewoon een zeer overzichtelijke digitale leskaart en krijg je van de rijschool altijd inzicht in hoe ver je bent en waar je staat, dit heb ik als zeer anders ervaren bij mijn vorige rijschool. Verder werd ik overal begeleid met theorie opnieuw halen tot het maken van de juiste planning, de instructeur was heel flexibel, ik kon van maandag tot zaterdag lessen en ook in de avond na 18:00 was geen enkel punt. Als je meerdere keren per week wilt dan kon dat ook als je het op tijd voorruit plant. Dit is iets wat ik zeer waardeerde omdat het mij veel tijd scheelde met het halen van mijn rijbewijs, verder vond ik het zeer prettig dat de instructeur altijd op tijd is en de communicatie zeer duidelijk en helder is. Ik wil nogmaals mijn diepe waardering uitspreken over de app die jullie gebruiken, ga zo door, en onwijs bedankt bassam!!!!
Sven van Gent
Sven van Gent
11:04 15 Nov 20
Na vandaag in een keer geslaagd te zijn ga ik toch een beoordeling schrijven over Het Groene Rijden. (Op verzoek van de rijschool).21-05-2020 een proefles gehad bij rijinstructeur Bassam. De instructeur kwam 10 minuten te vroeg en had koffie mee genomen. Lekker!Uitgebreide intake gesprek gehad en behoeftes besproken.Waar had ik behoefte aan? Als alleenstaande moeder met 2 kleine kleuters in huis is het best een uitdaging om een geschikte rijschol te vinden. Mijn behoefte ging uit naar 2 x per week en dan graag in de avond om 19:30.Dit was geen enkel probleem. Dikke plus voor jullie!Verder vond ik flexibel zijn heel belangrijk van uit de instructeurs kant. Je kan inmiddels elk moment van de dag bij de huisarts zitten of op school met je kleine in huis. Als het onmacht was was de instructeur zeer begripvol en bracht hij het niet in rekening (een keer met kleuter half uur van te voren voor de les naar de huisarts gegaan) was geen probleem.Verder had ik last van faalangst. Hier Werd door Bassam zeer goed mee omgegaan.De opklimmende structurele aanpak heeft voor mij zeer veel baat gehad. Met mijn drukke baan kon ik het goed rationaliseren. weer een dikke plus Bassam!Parkeren werd een aparte les voor uitgestippeld. Dat vond ik nogal spannend. Dat ging heel goed!Bedankt voor het advies met de tussen tijdse toets, dit heeft mij zeer geholpen.Na de tussen tijdse toets nog 10 uur gelest en aan de evaluatie punten gewerkt.Daarna kwam het beslissende moment! Ik ben geslaagd vandaag in een keer!Zeer en zeer bedankt Bassam!! Ik ga de gezelligheid zeer missen en de fijne lessen.Kortom: zoek je een goede rijschool. Dan is dit een absolute aanrader!Wat kan er nog beter? De levertijd van de theorie boeken, het duurde toch een beetje langer maar ik mocht tijdelijk een boek lenen van Bassam. Dankje!
Tamara Paardenkoper
Tamara Paardenkoper
15:32 08 Oct 20
In Augustus dit jaar begonnen met mijn gratis proefles bij rijschool Het Groene Rijden. Rijinstucteur Bassam was de instructeur ter plaatse en ook meteen mijn vaste rijinstructeur wat ik als zeer prettig ervaarde.De instructeur was ruim op tijd bij de proefles aanwezig en nam uitgebreid en rustig de tijd om de bediening van de spiegels en stoelen uit te leggen. Daarna zijn we naar een parkeerplaats gereden om te leren sturen. Ik vond dit zeer spannend maar de rijinstructeurWist mij rustig en kalm te houden.Het sturen ging vrij vlot! Daarna zijn we de volgende les nog even gaan herhalen en toen door gegaan naar gassen en remmen maar ook koppeling. Al vrij snel had ik het geheel onder controle.De lessen daarop bezig geweest met voertuigbeheersing en steeds weer een stapje verder.Dit was voor mij heel belangrijk de opbouw in de les methode. Zo kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen in mij zelf. Vlot daarna naar kijkgedrag en parkeren en snelweg gegaan. De examen routes waren zeer prettig te noemen die we reden.De instructeur blijft altijd geduldig en professioneel: de rust die hij overbrengt naar jou als persoon is voor geen goud te kopen.Ik ben vandaag in een keer geslaagd en raad deze rijschool aan iedereen aan.Zeer bedankt Bassam voor de fijne rijlessen dankzij jou kan ik eindelijk auto rijden!!!
Sanne Van den Broek
Sanne Van den Broek
11:56 08 Oct 20