Spoedcursus Rijschool Leiden

Snel je rijbewijs halen in Leiden
Rijschool Het Groene Rijden in Leiden en bollenstreek biedt de mogelijkheid om op een snelle en effectieve wijze je rijbewijs te halen. Een spoedcursus voor je rijbewijs in Leiden volg je daarom bij rijschool Het Groene Rijden. Deze snelcursus voor je rijbewijs is ideaal wanneer je binnen een kort tijdsbestek je rijbewijs op zak wilt hebben. Uiteraard zal dit niets afdoen aan de kwaliteit van de lessen. Kies daarom voor een snelcursus om je rijbewijs te halen.

Wil jij in de maanden mei, juni, juli of augustus een spoedcursus volgen? Meld je dan zo snel mogelijk aan! Dit in verband met langere examen wachttijden bij het CBR in de zomer. (ook in de maand mei)

Zo snel mogelijk je rijbewijs halen
De versnelde cursus gaat van start met een proefles. Deze maakt onderdeel uit van de unieke lesmethode. Op basis hiervan maken wij een inschatting van hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Bovendien wordt er gekeken welke rijinstructeur het beste bij jou past. Tenslotte zal er een planning worden opgesteld voor de lessen.

​Spoedcursus zonder wachtlijst
Je volgt dagelijks meerdere lessen tijdens de spoedcursus. Ook rijden wij extra examenroutes, dus ook examenroutes in katwijk en omgeving. De extra lessen zijn er maximaal drie tot vier per dag. Dit wordt gedaan in verband met jouw concentratie en de hoeveelheid stof die je kunt verwerken op een dag. Het is bovendien het meest ideaal om zoveel mogelijk overdag de lessen te plannen, aangezien er dan veel meer oefenmomenten zijn vanwege de drukte in het verkeer.

Tijdens de rijbewijs spoedcursus worden duidelijke doelen gesteld en is er ruimte voor evaluatiemomenten. Een uitstekende manier om je klaar te stomen voor je daadwerkelijke examen!

​Kosten spoedcursus rijbewijs B
Na het volgen van de proefles, kunnen wij je informeren hoeveel het kost om versneld je rijbewijs te halen. Dit is namelijk afhankelijk van hoeveel lessen jij nodig hebt. Er zijn geen extra kosten verbonden aan het volgen van een spoedcursus.

Aanmelden proefles

Spoedcursus Rijschool Leiden