Spoedcursus

Spoedcursus bij Het Groene Rijden

Snel je rijbewijs halen in Leiden
Rijschool Het Groene Rijden in Leiden en bollenstreek biedt de mogelijkheid om op een snelle en effectieve wijze je rijbewijs te halen. Een spoedcursus voor je rijbewijs in Leiden volg je daarom bij rijschool Het Groene Rijden. Deze snelcursus voor je rijbewijs is ideaal wanneer je binnen een kort tijdsbestek je rijbewijs op zak wilt hebben. Uiteraard zal dit niets afdoen aan de kwaliteit van de lessen. Kies daarom voor een snelcursus om je rijbewijs te halen.

Vraag een spoedcursus aan!

  Jouw naam*:

  Jouw e-mail*:

  Jouw telefoonnummer*:

  Jouw vraag/opmerking*:


  Spoedcursus zonder wachtlijst

  Je volgt dagelijks meerdere lessen tijdens de spoedcursus. Ook rijden wij extra examenroutes, dus ook examenroutes in katwijk en omgeving. De extra lessen zijn er maximaal drie tot vier per dag. Dit wordt gedaan in verband met jouw concentratie en de hoeveelheid stof die je kunt verwerken op een dag. Het is bovendien het meest ideaal om zoveel mogelijk overdag de lessen te plannen, aangezien er dan veel meer oefenmomenten zijn vanwege de drukte in het verkeer.

  Tijdens de rijbewijs spoedcursus worden duidelijke doelen gesteld en is er ruimte voor evaluatiemomenten. Een uitstekende manier om je klaar te stomen voor je daadwerkelijke examen!

  spoedcursus

  Kosten spoedcursus rijbewijs B

  Na het volgen van de proefles, kunnen wij je informeren hoeveel het kost om versneld je rijbewijs te halen. Dit is namelijk afhankelijk van hoeveel lessen jij nodig hebt.

  Zo snel mogelijk je rijbewijs halen

  De versnelde cursus gaat van start met een proefles. Deze maakt onderdeel uit van de unieke lesmethode. Op basis hiervan maken wij een inschatting van hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Bovendien wordt er gekeken welke rijinstructeur het beste bij jou past. Tenslotte zal er een planning worden opgesteld voor de lessen.

  Theorie examen

  Voorafgaand is het van belang dat je eerst je theorie examen haalt. Dit is van belang zodat je zo snel mogelijk je autorijbewijs kan bemachtigen. Door je theorie te halen kan je meer en snellere lessen volgen.

  Meld je aan voor de proefles!

  In een gratis proefles maak je kennis met onze auto’s waarin je rijdt, onze docenten en hoe je lessen eruit gaan zien. Hierna krijg je een persoonlijk rijlesadvies en weet je ongeveer hoeveel lessen je nodig hebt. Zo weet je precies hoe jouw pad eruit ziet!