Rijschool op jouw locatie

Rijschool Het Groene Rijden is op veel locaties beschikbaar. Zoals onderstaand overzicht laat zien, zijn wij in meer dan 30 verschillende gemeentes actief. Wil jij rijles nemen bij de beste rijschool van Nederland? En stel jij kwaliteit op nummer 1? Dan zit je bij rijschool Het Groene Rijden aan het goede adres.

Rijschool Leiden rijles in de avond en weekend

Wist je dat wij 7 dagen in de week geopend zijn en rijles geven vanaf 07:00 uur ‘s ochtends tot een uur of 22:30 uur ‘s avonds? En wij dat wij geen extra toeslagen berekenen voor het geven van rijles in de avonden en weekenden? Zo ben jij altijd verzekerd van een plek in de agenda en kan jij gelijk beginnen met rijles zonder wachtlijst.

Wij zijn blij om bekend te maken dat rijschool Wassenaar nu ook van start is gegaan in de directe omgeving van Wassenaar en omstreken. Ook rijschool Wassenaar geeft rijles 7 dagen in de week vanaf 07:00 uur in de ochtend en tot 22:00 uur in de avond. Zo ben je ook bij rijschool Wassenaar verzekerd van altijd plaats in de agenda.

Rijschool Wassenaar een bekend gezicht

Rijschool Oegstgeest geen wachtlijst 

Rijschool Oegstgeest heeft nu geen wachtlijsten meer en ook bij onze vestiging van rijschool Oegstgeest is het nu mogelijk om direct van start te gaan met rijlessen nemen in Oegstgeest. Wist je dat onz rijinstructeur bij rijschool Oegstgeest rijles geeft in het engels? Ook rijschool Wassenaar en Leiden geven rijles in het Engels.

Rijschool met hoog slagingspercentage

Dankzij onze zelf ontwikkelde software kunnen wij de slagingskans op het eerste praktijkexamen verhogen. Dit is mede te danken aan onze eigen ontwikkelde software die met een heel systeem werkt. Ook staan op onze software alle examenroutes uitgestippeld. Wat wil je nog meer? Rijles geven was nog nooit zo gaaf geweest!

Aanmelden proefles

Rijschool Leiden Faalangst